ovan 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Imate potrebu za akcijom, ove nedelje – hoćete da rešite neka emotivna pitanja i da postavite stvari na pravo mesto. Ne možete više da prećutkujete, jer to je suprotno vašoj prirodi. Tolerancija je jedno, ali trpljenje nečega što vam stalno smeta je drugo i granice su prekoračene. Moraćete da prilično “ubodete” partnera, da bi se uključio – najpre loša komunikacija, ignorisanje ili svađa, a zatim sasvim dobr perspektiva za vas dvoje. Slobodni Ovnovi takođe imaju potrebu da pokreću stvari, pa ćete vervatno preuzeti inicijativu i približiti se osobi koja vam se sviđa. Ko traži, možda dobije, a možda bude i odbijen – budite spremni na to. Neka starija osoba pokazuje interesovanje za vas i udvara vam se.

POSAO: Dobri aspekti za kratkoročne poslove, ili neka iznenadna i brzopotezna dešavanja na poslu. Ali bolje je da sačekate kada su u pitanju neki veći projekti, ugovori i dugoročne saradnje, zbog nepovoljnog aspekta komunikacije. Takođe, pazite šta pričate na poslu – mnogima su živci tanki i jedva čekaju da im neko da povoda da iskale bes. Finansije stabilne, moguć priliv iz više izvora.

ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi – iscrpećete taj nalet energije i opet ćete biti u minusu, ako se preforsirate. Zvezde vas upozoravaju da posebno obrtite pažnju kao učesnik u saobraćaju!

bik 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Partnerski odnosi su življi i vedriji nego u prethodnom periodu – osećate se pozitivno i spremni ste da izađete u susret potrebama partnera i raspoloženi ste za zajedničke aktivnosti, zabavu i akciju. Mada, biće nekih momenata u vašem odnosu koji će vas zbuniti i ostati pod znakom pitanja. Partnerovo ponašanje vam neće biti najjasnije (a verovatno neće ni njemu). Sačekajte povoljniji period za razgovor o tome. Slobodni Bikovi će i dalje osećati da nisu sasvim slobodni – emotivna prošlost je prisutna, ili se vraća i traži razrešenje. Možda će i biti prilike za tako nešto u direktnom kontaktu.

POSAO: Brine vas dokumentacija ili promet novca, ali taj problem nećete razrešiti tokom ove nedelje. Osećate pritisak na poslu – manje zbog rokova, a više zbog nejasnih i zategnutih međuljudskih odnosa, ali sa tim možete da izađete na kraj. Računi su stigli – ne zaboravite da ih platite čim stignu prve pare, da se obaveze ne bi nagomilale i da biste izbegli neprijatna iznenađenja u narednom periodu. Nije vreme za investicije i kupovine.

ZDRAVLJE: Mlad mesec vam donosi novu energiju i pravi je trenutak da započnete vežbanje, ili neku detoksikacionu dijetu, imaćete uspeha u tome i bolje ćete se osećati. Moguća nesanica i nervoza zbog neispavanosti.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: U ovom periodu u partnerskim odnosima vas stižu sve one greške i propusti iz prethodnog perioda, ali to je samo još jedna prilika da popravite ono što ste zabrljali, da se izvinite i iskupite. Dobar je period za druženje i zajedničke aktivnosti, a to će pomoći da izgladite odnose i uđete u stabilniji period, sa malo više posvećivanja i strasti nego do sada. Slobodni Blizanci bi trebalo da izbegavaju uletanje u afere sa zauzetim osobama, jer se može desiti da se nađete u nekom nedefinisanom odnosu, koji vam uopšte ne odgovara, a mogu da nastanu i problemi druge vrste (razotkrivanje tajne veze i sve moguće neprijatnosti koje sa tim idu).

POSAO: Poslovni segment je pod znakom problema sa zakonom – vodite računa da poštujete propise i procedure, nemojte ništa otaljavati, proverite dva puta da li ste ispunili zahteve svih propisa i ostali u zakonskim okvirima (inspekcija bi mogla iznenada da se pojavi i napravi vam probleme). Ukoliko ipak dođe do nekih neprijatnosti – pokušajte da pronađete kompromisno rešenje. Možete imati veće troškove u ovom periodu i svakako se uzdržite od ulaganja.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam biti osetljivo, imunitet narušen – povećajte unos vitamina i tečnosti, uvedite umereno kretanje ili vežbanje i nastojte da obezbedite sebi dovoljno sna i odmora. Nervoza i trzavice na emotivnom i poslovnom planu uzimaju danak.

rak 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Potrebno je da održavate afmosferu iskrenosti i poverenja u odnosu, jer bi bilo kakva sumnja mogla da izazove razdor koji biste teško prevazišli. Ako je nešto nejasno i nedorečeno, nastojte da to odmah razjasnite i dovršite. Ukoliko imate neka nerazrešena pitanja iz prethodnog perioda, nemojte ih iznositi u obliku optužbi i sumnji, jer verovatno preuveličavate neke stvari. Slobodni Rakovi imaju zastoj u komunikaciji – ne dopirete do osobe koja vam se sviđa, a sa onima kojima se vi sviđate nikako ne pronalazite zajednički jezik. Ovo nije dobar period za emotivne odnose, bolje se okrenite druženju i opuštanju.

POSAO: Nemojte trošiti energiju u pokušajima da pokrenete neke veće projekte – sačekajte povoljniji period. Okolnosti vam nisu naklonjene, a nemate ni dovoljno energije da stvari koje sada pokrenete izgurate do kraja. Dakle, strpite se i bavite se završavanjem sitnica preostalih iz prethodnog perioda. Naročito se pozabavite kontrolisanjem dokumenata i papira, jer provera predstoji. Očekivani novac kasni, ali nemojte se zaduživati, bolje sačekajte sa izmirivanjem obaveza.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste i malo teže sa tim izlazite na kraj u ovom perodu. Sve što vam savetuju da učinite da biste se smirili, samo vas nervira – zato pokušajte da izbacite tu nervozu nekom energičnom aktivnošću. Bolje ćete se osećati kad se preznojite i umorite.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments