Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Imate potrebu za akcijom, ove nedelje – hoćete da rešite neka emotivna pitanja i da postavite stvari na pravo mesto. Ne možete više da prećutkujete, jer to je suprotno vašoj prirodi. Tolerancija je jedno, ali trpljenje nečega što vam stalno smeta je drugo i granice su prekoračene. Moraćete da prilično “ubodete” partnera, da bi se uključio – najpre loša komunikacija, ignorisanje ili svađa, a zatim sasvim dobr perspektiva za vas dvoje. Slobodni Ovnovi takođe imaju potrebu da pokreću stvari, pa ćete vervatno preuzeti inicijativu i približiti se osobi koja vam se sviđa. Ko traži, možda dobije, a možda bude i odbijen – budite spremni na to. Neka starija osoba pokazuje interesovanje za vas i udvara vam se.

POSAO: Dobri aspekti za kratkoročne poslove, ili neka iznenadna i brzopotezna dešavanja na poslu. Ali bolje je da sačekate kada su u pitanju neki veći projekti, ugovori i dugoročne saradnje, zbog nepovoljnog aspekta komunikacije. Takođe, pazite šta pričate na poslu – mnogima su živci tanki i jedva čekaju da im neko da povoda da iskale bes. Finansije stabilne, moguć priliv iz više izvora.

ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi – iscrpećete taj nalet energije i opet ćete biti u minusu, ako se preforsirate. Zvezde vas upozoravaju da posebno obrtite pažnju kao učesnik u saobraćaju!

bik 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Partnerski odnosi su življi i vedriji nego u prethodnom periodu – osećate se pozitivno i spremni ste da izađete u susret potrebama partnera i raspoloženi ste za zajedničke aktivnosti, zabavu i akciju. Mada, biće nekih momenata u vašem odnosu koji će vas zbuniti i ostati pod znakom pitanja. Partnerovo ponašanje vam neće biti najjasnije (a verovatno neće ni njemu). Sačekajte povoljniji period za razgovor o tome. Slobodni Bikovi će i dalje osećati da nisu sasvim slobodni – emotivna prošlost je prisutna, ili se vraća i traži razrešenje. Možda će i biti prilike za tako nešto u direktnom kontaktu.

POSAO: Brine vas dokumentacija ili promet novca, ali taj problem nećete razrešiti tokom ove nedelje. Osećate pritisak na poslu – manje zbog rokova, a više zbog nejasnih i zategnutih međuljudskih odnosa, ali sa tim možete da izađete na kraj. Računi su stigli – ne zaboravite da ih platite čim stignu prve pare, da se obaveze ne bi nagomilale i da biste izbegli neprijatna iznenađenja u narednom periodu. Nije vreme za investicije i kupovine.

ZDRAVLJE: Mlad mesec vam donosi novu energiju i pravi je trenutak da započnete vežbanje, ili neku detoksikacionu dijetu, imaćete uspeha u tome i bolje ćete se osećati. Moguća nesanica i nervoza zbog neispavanosti.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: U ovom periodu u partnerskim odnosima vas stižu sve one greške i propusti iz prethodnog perioda, ali to je samo još jedna prilika da popravite ono što ste zabrljali, da se izvinite i iskupite. Dobar je period za druženje i zajedničke aktivnosti, a to će pomoći da izgladite odnose i uđete u stabilniji period, sa malo više posvećivanja i strasti nego do sada. Slobodni Blizanci bi trebalo da izbegavaju uletanje u afere sa zauzetim osobama, jer se može desiti da se nađete u nekom nedefinisanom odnosu, koji vam uopšte ne odgovara, a mogu da nastanu i problemi druge vrste (razotkrivanje tajne veze i sve moguće neprijatnosti koje sa tim idu).

POSAO: Poslovni segment je pod znakom problema sa zakonom – vodite računa da poštujete propise i procedure, nemojte ništa otaljavati, proverite dva puta da li ste ispunili zahteve svih propisa i ostali u zakonskim okvirima (inspekcija bi mogla iznenada da se pojavi i napravi vam probleme). Ukoliko ipak dođe do nekih neprijatnosti – pokušajte da pronađete kompromisno rešenje. Možete imati veće troškove u ovom periodu i svakako se uzdržite od ulaganja.

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam biti osetljivo, imunitet narušen – povećajte unos vitamina i tečnosti, uvedite umereno kretanje ili vežbanje i nastojte da obezbedite sebi dovoljno sna i odmora. Nervoza i trzavice na emotivnom i poslovnom planu uzimaju danak.

rak 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Potrebno je da održavate afmosferu iskrenosti i poverenja u odnosu, jer bi bilo kakva sumnja mogla da izazove razdor koji biste teško prevazišli. Ako je nešto nejasno i nedorečeno, nastojte da to odmah razjasnite i dovršite. Ukoliko imate neka nerazrešena pitanja iz prethodnog perioda, nemojte ih iznositi u obliku optužbi i sumnji, jer verovatno preuveličavate neke stvari. Slobodni Rakovi imaju zastoj u komunikaciji – ne dopirete do osobe koja vam se sviđa, a sa onima kojima se vi sviđate nikako ne pronalazite zajednički jezik. Ovo nije dobar period za emotivne odnose, bolje se okrenite druženju i opuštanju.

POSAO: Nemojte trošiti energiju u pokušajima da pokrenete neke veće projekte – sačekajte povoljniji period. Okolnosti vam nisu naklonjene, a nemate ni dovoljno energije da stvari koje sada pokrenete izgurate do kraja. Dakle, strpite se i bavite se završavanjem sitnica preostalih iz prethodnog perioda. Naročito se pozabavite kontrolisanjem dokumenata i papira, jer provera predstoji. Očekivani novac kasni, ali nemojte se zaduživati, bolje sačekajte sa izmirivanjem obaveza.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste i malo teže sa tim izlazite na kraj u ovom perodu. Sve što vam savetuju da učinite da biste se smirili, samo vas nervira – zato pokušajte da izbacite tu nervozu nekom energičnom aktivnošću. Bolje ćete se osećati kad se preznojite i umorite.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice