Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Udaljili ste se od partnera i sve drugo vam je bitnije i preče – odnos vam je pod znakom pitanja i ni sami niste sigurni kako još uvek opstajete (uglavnom tako što to pitanje i ne potežete). Ipak, u vašem odnosu još uvek ima života, koji se pojavljuje u naletu energije, kada ste puni planova i imate volje za razne zajedničke aktivnosti. Kad ovo raspoloženje prođe, osećate se hladno i na distanci. Partner ima neke zahteve i potrebe koji vas nerviraju i tako se tokom ovog perioda stalno približavate i opet udaljavate. Slobodni Lavovi mogu da ulete u emotivni odnos i da iz njega izađu jednako brzo. A zatim da opet pokušaju nešto sa nekim drugim… Avanture će vam ići, ali iz njih neće ništa ozbiljnije proizaći.

POSAO: Period loše komunikacije je pred vama – vodite računa kad se dogovarate i pregovarate i proverite da li ste ispravno shvatili i da li ste dobro shvaćeni. Obuzdajte nervozu u komunikaciji sa nadređenima, da ne biste rekli nešto što uopšte niste mislili, odnosno, da vas šef ne bi shvatio katastrofalno pogrešno! Ukoliko se ukaže prilika za dogovore i pregovore i sa inostranstvom, iskoristite je i uđite u tu priču, isplatiće vam se. Stižu na red zaostale obaveze i računi – ne zanemarujte ih, da se ne bi nagomilali.

ZDRAVLJE: Osećaćete se rastrzano i nezadovoljno, raspoloženje će vam varirati, a isto tako i energija. Kad se osećate iscrpljeno, pokušajte da se opustite, kad ste nervozni, krećite se i radite nešto fizički. U oba slučaja, ne shvatajte sebe preozbiljno – nemate nikakav problem, samo disbalans energije i emocija.

devica 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Skloni ste da izazovete problem u odnosu sa partnerom, bilo ishitrenim i neosetljivim rečima, bilo povlačenjem i ćutanjem. Partner je već na ivici nerava, nastojeći da dobije potvrdu o vašim osećanjima, koju mu vi nikako ne pružate – barem ne tako i toliko da on bude zadovoljan. Moraćete malo bolje da balansirte, ako mislite da održite vezu. Slobodne Device će biti vrlo zainteresovane za jednu osobu – iako ćete biti uvereni da je interesovanje obostrano, nekih pomaka neće biti. Sačekajte da druga osoba preuzme inicijativu, ne žurite. Ako budete u iskušenju da obnovite vezu iz prošlosti, oduprite se, to vam neće doneti ništa dobro.

POSAO: Perod oscilacija na polju karijere – stvari su jednog momenta u zastoju, a sledećeg se odvijaju ubrzano, da bi zatim opet sve stalo. Ali, ovo je dobro za vas, zato što vam daje vremena da predahnete i da se orijentišete i skupite snagu da nastavite dalje. Postoji mogućnost problema sa procedurama i papirima koji su vam važni. Ako ste u fazi promene posla, zadržite realna očekivanja i ne prepuštajte se zanosu. Stanje finansija zadovoljavajuće.

ZDRAVLJE: Prolazne zdravstvene tegobe, povremena nervoza i poremećaj spavanja. Povedite računa o ishrani – smanjite je što se tiče količine, a povećajte unos zdravijih namirnica i vitamina.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Napetost i loša komunikacija u partnerskim odnosima. Ali strast je prisutna i pomaže vam da se pomirite i primirite, posle nesuglasica. U ovom periodu ćete sve probleme rešavati u spavaćoj sobi, što je trenutno najbolji način, ali ne treba da vam pređe u naviku, jer će se veliki problemi samo nagomilavati, a strast neće moći uvek da vam donese olakšanje. Partner je malo nepouzdan u ovom periodu, ali pošto vam generalno uvek pruža podršku, suzdržite se od osude i prozivanja. Slobodne Vage će uživati u flertu i novim poznanstvima, ali to je sve za još neko vreme. Razmislite o tome koliko ste uopšte spremni za neku ozbiljniju ljubavnu priču, jer dok ne znate tačno šta želite, ništa i ne može da se pokrene.

POSAO: Razna dešavanja, žurba i nervoza na poslovljnom polju – opterećuju vas kratki rokovi, ali i druge osobe koje od vas nešto traže i očekuju i ometaju vas svojom nervozom i zahtevima. Ali imaćete dovoljno dobre energije da se izborite sa zahtevima. Usporavaju vas zaostale obaveze i dokumentacija, tako da sada time treba da se pozabavite. Biće povoljnih prilika za dodatnu zaradu – dobićete dobre ponude sa raznih strana.

ZDRAVLJE: Osećate se ranjivo i preosetljivo u ovom periodu – kanališite svoj emotivni naboj kroz čitanje i gledanje filmova i serija (isplačite se slatko), a onda pustite muziku i igrajte (upravljajte svojim emocijama uz pomoć sadržaja za koje znate kako utiču na vas).

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Nemojte donositi ove nedelje nikakve bitne odluke koje se tiču vašeg partnerskog odnosa – ne “okrećite novi list”, ne pokušavajte sa strategijama i taktikama, jer vam neće doneti poboljšanje odnosa. Možete samo da iznervirate partnera. Bolje je da mu uzvratite nežnost, šalu i pažnju koju pokazuje i da se prepustite maženju i strasti – to će vam popraviti odnose. Slobodne Škorpije će izazvati dosta interesovanja u ovoj nedelji – biće brojnih udvarača i svi će vam skretati pažnju, ali niko se neće istaći kao kandidat za bilo šta ozbiljnije od flerta. Opustite se i uživajte, ponekad je flertovanje bolje od svega ostalog.

POSAO: Teško vam je da se usredsredite, a posla ima preko glave. Obaveze i zahtevi samo pristižu i vi se osećate rastrgnuto. Ne možete da se klonirate, morate da odaberete prioritete i da stvari radite jednu po jednu, a ako pokušate da multitaskujete, pravićete greške, čije će vas posledice poremetiti na duže staze. Problemi sa dogovorima i poštovanjem rokova – potrebno vam je da realno procenite svoje snage i da se ne pretrpavate poslom. I pored više posla, priliv novca se ne povećava, a obaveze stižu na naplatu.

ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice i neprijatnosti izazvane nestabilnim pritiskom – pokušajte da se opustite i da se bavite nekim aktivnostima koje vam donose radost i pozitivno utiču na vas – pronađite odmor i obnovu energije u svom svetu.

Editors choice