lav 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Udaljili ste se od partnera i sve drugo vam je bitnije i preče – odnos vam je pod znakom pitanja i ni sami niste sigurni kako još uvek opstajete (uglavnom tako što to pitanje i ne potežete). Ipak, u vašem odnosu još uvek ima života, koji se pojavljuje u naletu energije, kada ste puni planova i imate volje za razne zajedničke aktivnosti. Kad ovo raspoloženje prođe, osećate se hladno i na distanci. Partner ima neke zahteve i potrebe koji vas nerviraju i tako se tokom ovog perioda stalno približavate i opet udaljavate. Slobodni Lavovi mogu da ulete u emotivni odnos i da iz njega izađu jednako brzo. A zatim da opet pokušaju nešto sa nekim drugim… Avanture će vam ići, ali iz njih neće ništa ozbiljnije proizaći.

POSAO: Period loše komunikacije je pred vama – vodite računa kad se dogovarate i pregovarate i proverite da li ste ispravno shvatili i da li ste dobro shvaćeni. Obuzdajte nervozu u komunikaciji sa nadređenima, da ne biste rekli nešto što uopšte niste mislili, odnosno, da vas šef ne bi shvatio katastrofalno pogrešno! Ukoliko se ukaže prilika za dogovore i pregovore i sa inostranstvom, iskoristite je i uđite u tu priču, isplatiće vam se. Stižu na red zaostale obaveze i računi – ne zanemarujte ih, da se ne bi nagomilali.

ZDRAVLJE: Osećaćete se rastrzano i nezadovoljno, raspoloženje će vam varirati, a isto tako i energija. Kad se osećate iscrpljeno, pokušajte da se opustite, kad ste nervozni, krećite se i radite nešto fizički. U oba slučaja, ne shvatajte sebe preozbiljno – nemate nikakav problem, samo disbalans energije i emocija.

devica 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Skloni ste da izazovete problem u odnosu sa partnerom, bilo ishitrenim i neosetljivim rečima, bilo povlačenjem i ćutanjem. Partner je već na ivici nerava, nastojeći da dobije potvrdu o vašim osećanjima, koju mu vi nikako ne pružate – barem ne tako i toliko da on bude zadovoljan. Moraćete malo bolje da balansirte, ako mislite da održite vezu. Slobodne Device će biti vrlo zainteresovane za jednu osobu – iako ćete biti uvereni da je interesovanje obostrano, nekih pomaka neće biti. Sačekajte da druga osoba preuzme inicijativu, ne žurite. Ako budete u iskušenju da obnovite vezu iz prošlosti, oduprite se, to vam neće doneti ništa dobro.

POSAO: Perod oscilacija na polju karijere – stvari su jednog momenta u zastoju, a sledećeg se odvijaju ubrzano, da bi zatim opet sve stalo. Ali, ovo je dobro za vas, zato što vam daje vremena da predahnete i da se orijentišete i skupite snagu da nastavite dalje. Postoji mogućnost problema sa procedurama i papirima koji su vam važni. Ako ste u fazi promene posla, zadržite realna očekivanja i ne prepuštajte se zanosu. Stanje finansija zadovoljavajuće.

ZDRAVLJE: Prolazne zdravstvene tegobe, povremena nervoza i poremećaj spavanja. Povedite računa o ishrani – smanjite je što se tiče količine, a povećajte unos zdravijih namirnica i vitamina.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Napetost i loša komunikacija u partnerskim odnosima. Ali strast je prisutna i pomaže vam da se pomirite i primirite, posle nesuglasica. U ovom periodu ćete sve probleme rešavati u spavaćoj sobi, što je trenutno najbolji način, ali ne treba da vam pređe u naviku, jer će se veliki problemi samo nagomilavati, a strast neće moći uvek da vam donese olakšanje. Partner je malo nepouzdan u ovom periodu, ali pošto vam generalno uvek pruža podršku, suzdržite se od osude i prozivanja. Slobodne Vage će uživati u flertu i novim poznanstvima, ali to je sve za još neko vreme. Razmislite o tome koliko ste uopšte spremni za neku ozbiljniju ljubavnu priču, jer dok ne znate tačno šta želite, ništa i ne može da se pokrene.

POSAO: Razna dešavanja, žurba i nervoza na poslovljnom polju – opterećuju vas kratki rokovi, ali i druge osobe koje od vas nešto traže i očekuju i ometaju vas svojom nervozom i zahtevima. Ali imaćete dovoljno dobre energije da se izborite sa zahtevima. Usporavaju vas zaostale obaveze i dokumentacija, tako da sada time treba da se pozabavite. Biće povoljnih prilika za dodatnu zaradu – dobićete dobre ponude sa raznih strana.

ZDRAVLJE: Osećate se ranjivo i preosetljivo u ovom periodu – kanališite svoj emotivni naboj kroz čitanje i gledanje filmova i serija (isplačite se slatko), a onda pustite muziku i igrajte (upravljajte svojim emocijama uz pomoć sadržaja za koje znate kako utiču na vas).

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Nemojte donositi ove nedelje nikakve bitne odluke koje se tiču vašeg partnerskog odnosa – ne “okrećite novi list”, ne pokušavajte sa strategijama i taktikama, jer vam neće doneti poboljšanje odnosa. Možete samo da iznervirate partnera. Bolje je da mu uzvratite nežnost, šalu i pažnju koju pokazuje i da se prepustite maženju i strasti – to će vam popraviti odnose. Slobodne Škorpije će izazvati dosta interesovanja u ovoj nedelji – biće brojnih udvarača i svi će vam skretati pažnju, ali niko se neće istaći kao kandidat za bilo šta ozbiljnije od flerta. Opustite se i uživajte, ponekad je flertovanje bolje od svega ostalog.

POSAO: Teško vam je da se usredsredite, a posla ima preko glave. Obaveze i zahtevi samo pristižu i vi se osećate rastrgnuto. Ne možete da se klonirate, morate da odaberete prioritete i da stvari radite jednu po jednu, a ako pokušate da multitaskujete, pravićete greške, čije će vas posledice poremetiti na duže staze. Problemi sa dogovorima i poštovanjem rokova – potrebno vam je da realno procenite svoje snage i da se ne pretrpavate poslom. I pored više posla, priliv novca se ne povećava, a obaveze stižu na naplatu.

ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice i neprijatnosti izazvane nestabilnim pritiskom – pokušajte da se opustite i da se bavite nekim aktivnostima koje vam donose radost i pozitivno utiču na vas – pronađite odmor i obnovu energije u svom svetu.

Comments