strelac 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima vas očekuju komplikovane situacije, kojima niste dorasli ni vi ni partner. Umesto da u razgovoru smirujete jedno drugo, vi ćete očekivati da onaj drugi preuzme odgovornost i reši problem i jedno drugo ćete optuživati. To je detinjasto i besmisleno, a kompromis možete da pronađete, ako rešite da se ponašate kao odrasla osoba sa voljenom osobom. Slobodni Strelčevi će uživati u brojnim interakcijama sa zainteresovanim osobama – biće zabavno i živahno, ali nećete sresti nikoga od koga biste mogli nešto ozbiljnije da očekujete. Ali, ni sami niste u fazonu za nešto ozbiljnije.

POSAO: Pokušajte da tokom ove nedelje ostanete realni, obuzdajte svoju sitničavost i preterana očekivanja i suzdržite se od pravljenja velikih planova i konstrukcija. Takođe, budite spremni da napravite kompromise sa saradnicima, jer ne možete uvek vi da budete glavni i da se sve radi onako kako ste vi zamislili. Usredsredite se kada pravite dogovore i pogodbe, da vam ne promaknu neki bitni detalji i činjenice. Finansije i dalje nestabilne, a ove nedelje, pokazaće se, i nedovoljne.

ZDRAVLJE: Bićete zamišljeni i introvertni, a istovremeno neraspoloženi da se pozabavite svojim stanjima i osećanjima na pravi način. Barem možete da povedete računa o ishrani i da malo pojačate fizičku aktivnost.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima se napetost smenjuje sa periodima strasti – svađate se i mirite se i to će tako ići još neko vreme, dok se ne umorite od trošenja energije na oba načina. Periodi mira će početi da preovlađuju kad se oboje malo opustite i posvetite jedno drugom – više zajedničkih izlazaka, kućnih aktivnosti, akcije i druženja, pa će se ono bolje u vama probuditi i proraditi. Slobodni Jarčevi će imati aktivan društveni život, a kroz druženje i izlaske mogu i da upoznaju neku zanimljivu osobu. Zvezdani savet – nemojte potrošiti tu privlačnost na običnu avanturu, jer tu ima kapaciteta za dublji odnos. Dajte sebi vremena da bolje upoznate tu osobu.

POSAO: Nategnuta komunikacija sa saradnicima u ovom periodu, tesni rokovi i nervoza. Sve vas nervira i oduzima vam energiju – kao da se samo gluposti događaju i sprečavaju vas da se pozabavite nečim ozbiljnijim i produktivnijim. To vas iscrpljuje i stvara napetost, a ako očekujete da se neka važna priča pokrene, nećete još neko vreme znati na čemu ste. Predstoje vam ulaganja (u popravke i preuređenja), a vi već brinete da ćete premašiti planiran budžet. Ali uspećete sa tim da izađete na kraj.

ZDRAVLJE: Čuvajte živce – nervoza vam ne dozvoljava da mirujete i da se opuštate na neki pasivan način, zato idite na trčanje, u teretanu, ili se bacite na okopavanje bašte, prijaće vam da se oznojite.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Mali nesporazum sa voljenom osobom shvatićete suviše ozbiljno i njene primedbe ćete primiti k srcu – bićete skloni da se uvredite i “podignete nos” čekajući da se partner izvini i pokaje (a on ne vidi da je nešto pogrešno učinio). Ako prevaziđete svoju preosetljivost, imaćete sasvim lepe dane sa partnerom – nemojte da pokvarite dobre aspekte svojim “ludilom” i preterivanjem. Slobodne Vodolije će imati puno udvarača i biće vrlo zabavno i dinamično. Možda ćete upoznati nekog posebno zanimljivog na putovanju (ili će to biti osoba koja je doputovala u vaše mesto). Udaljenost neće biti prepreka, to će vam upravo najviše prijati – da lagano ispitujete i razvijate kontakt sa nekim ko vam nije baš dostupan.

POSAO: Otvaraju se mogućnosti novih dogovora i saradnji, ali neće se razvijati onako brzo kako bi vama odgovaralo. Moraćete da savladate neke prepreke i poteškoće, ali shvatite to kao ispit svoje rešenosti i umeća, pa ćete se tako i dokazati, ako je potrebno da neko zapazi vaše sposobnosti. Ne opuštajte se kad je u pitanju dokumentacija i papirologija – budite temeljniji nego obično, da vam ne promakne nešto sitno, što će imati krupne posledice. Novac vam dolazi sa raznih strana i nudi se iz nekih sumnjivih izvora – možete da se napravite blesavi, ali gledajte da pred zakonom budete čisti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da pojačate fizičku aktivnost na svežem vazduhu – mozak će vam bolje raditi i bićete sposobniji da se fokusirate na zahtevne poslovne zadatke.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 3. maj   9. maj

LJUBAV: Umorili ste se od nesuglasica, ali kad god pomislite da je veza ušla u mirniju fazu, ispreči se neki nesporazum i napetost. Komunikacija je ono što vas najčešće udaljava od partnera, jer vam nekako uspeva da pogrešno shvatite jedno drugo. Potrudite se da se izražavate preciznije i jasnije – odnosno, onako kako će vas partner najbolje razumeti, jer ako samo ućutite, to će vas još više udaljiti. Slobodne Ribe će uspostaviti kontakt sa osobom koja će ih prilično zaokupiti, ali neće moći baš da se opuste u komunikaciji. Prestanite da tražite neki dokaz da nešto nije u redu i opravdanje za svoju nesigurnost i sklonost bežanju. Uživajte u onome što se dešava.

POSAO: I ovo će biti jedna napeta i užurbana poslovna nedelja, u kojoj nećete uspeti sve da ispratite i kontrolišete. Ali biće prilike da se iskažete i da napredujete na poslu, ili, ako ste samostalni u radu, da napravite proboj i ponudite širem tržištu svoje usluge ili proizvode. Prepreke u poslovnoj komunikaciji, pa čak i moguće neprijatnosti, ali pokušajte da ostanete strpljivi i da nikoga ne optužujete. Novac koji očekujete kasni – to su oni kojima piše u horoskopu da isplate svoja dugovanja.

ZDRAVLJE: Osećaćete se dosta stabilno i bićete raspoloženiji nego inače da svoje misli i osećanja podelite sa bliskim ljudima – prijaće vam da usvojite neke nove navike, ili steknete neka nova znanja i veštine i dobar je momenat da počnete.

Izvor fotografije: instagram.com/weheartit

Brankica Milošević

Comments