Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/4

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Previše reagujete impulsivno, te je potrebno da budete staloženiji i da sagovornike saslušate do kraja. Promene na poslu su izvesne, očekujte novitete i takođe očekujte da ćete se tim novitetima i novonastalim situacijama teško prilagoditi. Sve će vam biti novo, pa ćete stoga biti nervozni i nepristupačni za saradnju. Usmerite snagu da za sada učite i da sarađujete sa nekim ko je iskusan i raspolaže informacijama i znanjima koja vama fale. Ako takvi na radnom mestu ne postoje, ne vredi nervirati se previše, već pustite da sve teče svojim tokom. Slobodni će se naći u dilemi i imaće mogućnost da biraju između dva partnera. Za odluku ne pitajte okolinu već slušajte svoju intuiciju. Zauzeti Ovnovi nisu spremni da priznaju grešku i često se ljute. Težite ka harmoničnom odnosu ali ne popuštate ni najmanje.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Vi ste zadovoljni svojim zalaganjem i smatrate da vredite više nego što vas nagrađuju. Budite oprezni i ne hvalite sebe previše, jer uvek postoje sujetna lica koja vaše reči mogu pogrešno da protumače. Oprezno sa novcem, naročito ako je direktno sastavni deo vašeg posla. Nije period za neka veća ulaganja. Obratite pažnju na to da ove nedelje završite što više obaveza jer od narednog perioda kreće prava bura i bićete prenatrpani obavezama. Slobodni mogu sasvim slučajno da nalete na nekoga iz prošlosti. Mnogi će dati sve od sebe da očaraju osobu koja je dosta mlađa, a koja im je zavrtela pamet. Zauzeti Bikovi su dobro raspoloženi i osmehom rešavaju svaku nesuglasicu. Nemate strpljenja da se svađate, pa rasprave izbegavate po svaku cenu.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Potrebno je da stavite tačku na poslove koje niste završili i koji se nedeljama vuku za vama. Malo ste se ulenjili pa često ostavljate sve za sutra. Istina je da je došlo i do prezasićenja na poslu i da je vatra izgorela. Nemate više onaj entuzijazam i želju da grabite napred. Trenutno ste u fazi stagnacije. Više napora ulažete da sve održite pod kontrolom i manje trošite, jer finansije su vam nestabilne. Slobodni su spremni za vezu, veoma su otvoreni i srdačni. Ako se upustite u vezu bićete umiljati, nežni i spremni da partneru maksimalno udovoljite. Zauzete nerviraju postupci partnera i  njegova tvrdoglavost. Smeta vam i to što vam se želje trenutno dijametralno razlikuju.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice