Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

2/4

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Već početkom sedmice shvatićete da su na radnom mestu okolnosti takve da zahtevaju više ozbiljnosti i pažnje. Kritike na vaš račun potiču odatle što često zanemarujete uputstva koja vam daju nadređeni i trudite se da sve uradite na sebi svojstven i jedinstven način. Verovali ili ne, ali svima to smeta, tako da pod hitno menjajte strategiju. Vedrog ste duha, često nasmejete kolege ali kako dolaze ozbiljni problemi, pokušajte da zadržite takvo raspoloženje i optimizam i nemojte da odete u krajnjost i budete preozbiljni. Slobodni su trenutno sami sebi dovoljni, koncentrisani su na to da ispune sebi svaki hir pa im nije najbitnije da započnu vezu. Vaša taktika je “prepustiću sudbini da odradi svoje”. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju izvesno raščišćavanje. Samo dozvolite da dođe do razgovora.

lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Ne bi bilo loše da povremeno prećutite i da ne govorite svima i na sav glas šta mislite. Vi ste neko kome kolege veruju u koga se svi uzdaju i vaše mišljenje im je važno, ali pazite da ne povredite nečiju sujetu. Moguće je stvaranje klanova kako bi se neprijatelji urotili protiv vas. Neko vas vidi kao žestoku konkurenciju, te će poželeti da se nađe baš na vašem mestu. Nemojte da vas to preterano brine. Rešavali ste i mnogo veće probleme, ovo je za vas mačiji kašalj. Slobodnim Lavovima se dopada neko veoma uticajan i moćan. Daćete sve od sebe da i vi privučete pažnju dotične osobe.  Zauzeti imaju potrebu da se razmisle i provere da li vredi nastaviti dalje.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Ovo je period kada treba da upotrebite svoj britak um i da svima pokažete kako sa vama nema šale. Mnogi koji sarađuju sa vama su se opustili, zabušavaju i daju sebi za pravo da vas kritikuju. Nećete im ostati dužni. Naprotiv, učinićete sve da zažale što su mislili da je vama lako manipulisati. Ljudi na položaju cene vaš rad, trud i ideje, pa očekujte konstruktivan razgovor. Slobodne Device mogu da započnu vezu sa zauzetom osobom. To je nešto što vam svakako ne bi odgovaralo. Zauzeti su kritički nastrojeni. Ne dozvolite da samo zvocate već saslušajte šta partner može da kaže.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice