Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

3/4

vaga2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Postali ste veoma nervozni na poslu i previše se brinete. I drugima unosite nervozu, a prisutan je i manjak samopouzdanja. Prosto niste sigurni u sebe i svoje odluke, pa ćete prepustiti sve drugima. Bojite se da ne pogrešite i toga šta će vam reći nadređeni tako da ćete tokom čitave nedelje na radnom mestu biti gotovo neprimetni i veoma tihi. Bez obzira na sve, vama sledi period koji će vas razdrmati jer prosto okolnosti će biti takve da vam neće dozvoliti da se zavučete u ljušturu i odbijate odgovorne poslove. Slobodnim Vagama prijala bi avantura puna strasti. Krajnje je vreme da pokažete svoju seksualnost i da preuzmete inicijativu. Zauzete očekuje mirna i skladna nedelja. Nikakvih noviteta nema na pomolu.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Imate nerealna očekivanja i od sebe i od saradnika. Potrebno je da se prilagodite i da imate više razumevanja, pogotovo za mlađe kolege koje nisu iskusne i često greše. Ne uzimajte im za zlo i ne kritikujte ih previše, da ne biste došli u situaciju da se kolege žale na vas i vaš metod rada. Sve ovo vas može iscrpiti te ćete biti neprijateljski nastrojeni prema najbližima i ukućanima. Brinete i oko finansija, ali je potrebno da i sami smanjite troškove. Slobodni su veoma strastveni, a prijala bi im veza sa nekim ko drži do sebe, a u isto vreme je romantična duša. Zauzeti preuzimaju kontrolu u odnosu. Iskoristite ovaj uticaj ali nećete moći odmah sve da sprovedete u delo.

strelac2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. januar – 05. februar

Pred vama će se naći brojne poslovne mogućnosti, pa se sa najbližima posavetujte koja opcija je za vas najbolja, ali razmišljajte na duge staze. Ne prihvatajte olako poslove koji nude brzu zaradu, jer teško da ćete na njima moći da pokažete sav svoj potencijal i da ćete napredovati. Može se pokazati ko vam je neprijatelj u poslovnom okruženju. Finansije bi trebalo da ostanu stabilne, samo se ne upuštajte u nepotrebne rizike. Slobodni Strelčevi su arogantni i nepristupačni. Kao santa leda ste i ne dozvoljavate nikome da vam se približi. Bojite se potencijalnog ljubavnog kraha. Zauzeti su strastveni i skloni su tome da poslušaju savete partnera. On im je trenutno najveća podrška i oslonac.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice