nedeljni horoskop OVAN 3 Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: U ovom periodu u partnerskim odnosima naglašen je intelektualni i duhovni aspekt, pa ćete zajedno sa partnerom istraživati filozofska i ezoterična pitanja, u čemu ćete oboje neizmerno uživati. Slobodni Ovnovi će biti izazvani da izraze svoja prava osećanja, a to može da znači da ćete rizikovati i otvoriti se nekome ko vam se sviđa (a ko ne daje jasne signale da to primećuje), ili ćete nekome priznati da niste dovoljno zainteresovani. 

POSAO: Komplikovana poslovna nedelja je pred vama, udahnite duboko i spremite se za rasprave sa kolegama, saradnicima i klijentima. Pre toga se setite da navučete oklop, koji će vam omogućiti da se distancirate od emocija i objektivno posmatrate stvari. Ako ostanete strpljivi i taktični, ostvarićete svoje namere. 

ZDRAVLJE: Ukoliko ste se u poslednje vreme osećali nestabilno i imali neke zdravstvene smetnje, sada ćete se oporaviti i bićete puni energije. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Dobro raspoloženje i prijatna atmosfera preovlađuju u vašim odnosima sa partnerom, tako da ćete moći da se opustite i uživate. Drugi će vas svojim komentarima o tome kako blistate, i pitanjima u čemu je vaša tajna, podsetiti na to koliko ste srećni. Slobodni Bikovi se nalaze pred mogućim životnim preokretom – možete sresti bivšeg ljubavnika, ili neku osobu koja vam je u prošlosti bila važna, a pod planetarnim uticajem u ovom periodu, to vas može odvesti dalje nego što ste ikada pomišljali da je moguće. 

POSAO: Ključ uspeha za naredni period (i na duže staze), jeste uspostavljanje novih poslovnih kontakata i stvaranje veza za buduću saradnju i projekte. Osećaćete nestrpljenje i želećete da “pogurate” stvari, ali planete vas upozoravaju da to ne činite – morate pokazati strpljenje i držati korak sa promenama, koje se odvijaju lagano. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, stabilni ste emotivno, duševno i fizički – samo nastavite da pratite svoj dnevni ritam i osluškujete svoje telo. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Preosetljivi ste u ovom periodu, a partner nema strpljenja i razumevanja za vaše “hirove”, što će vam samo povećati preosetljivost. Najbolje je da se distancirate od partnera, da biste izbegli nepotrebne rasprave. Slobodni Blizanci će imati zanimiv period koji im može promeniti život. Možete sresti svoju srodnu dušu, ili je možete prepoznati u svom prijatelju. Prepustite se toku događaja i ne pokušavjte ništa da isforsirate. 

POSAO: Dobićete povoljne poslovne predloge, ali nemojte biti brzopleti – preispitajte svoje poteze iz prethodnog perioda, da biste eliminisali greške i izbegli penale. Držite se svojih principa i ne dozvolite da neko utiče na vas. Ne preduzimajte nikakve aktivnosti pod uticajem emocija. 

ZDRAVLJE: Zadržite svoje dobro raspoloženje i pozitivan stav uprkos problemima, to će vam pomoći da ostanete zdravi i stabilni. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Povoljan period na ljubavnom planu, ali na ličnom planu turbulentne promene, koje mogu uticati na vaš odnos. Nastojte da sva pitanja pretresete sa partnerom i da zajednički donesete sve odluke, jer je to sada najvažnije. Slobodni Rakovi će biti veoma strastveni i romantični u ovom periodu. Vaša senzibilnost može vas uplesti u odnose koji neće ispuniti vaša očekivanja. Pošto ne možete ostati na distanci, barem budite svesni da nešto birate zato što vam je potrebno da ispoljite i kanališete snagu svojih osećanja. 

POSAO: Posao vam dobro ide, iako ste napeti. Pokušajte da obuzdate impulsivnost i umesto da srljate u bilo kakvu akciju, povucite se i dobro procenite situaciju. Vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću, pa se možete veoma razočarati, ukoliko ne pokažete spremnost da sarađujete sa uslovima koje nameće realnost. 

ZDRAVLJE: Maštanje, sanjarenje, pisanje, kreativna aktivnost, umetnički sadržaji – to je lek za vašu dušu, a kada vam je duša ispunjena, onda je i sa vašim telom sve u redu. 

Comments