nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Harmonija i razumevanje u partnerskim odnosima, osvežiće i oživeće vašu vezu. Pronaći ćete romatniku i strast, koji su za vas veoma bitan element ljubavi, a takođe vas pune energijom koja vam je potrebna da biste se suočili sa svim ostalim životnim izazovima. Slobodni Lavovi će takođe osetiti priliv emotivnog entuzijazma – vaše srce je sposobno da ponovo voli, možete da osetite leptiriće u stomaku i srećni ste zbog toga. Nikakav odnos se ne mora realizovati u ovom trenutku, da biste vi osetili emotivno ispunjenje i to je dobro za vas. 

POSAO: Ukoliko je potrebno da promenite poslovni pristup, da biste uštedeli snagu i postigli rezultate, učinite to bez oklevanja. Takođe, nemojte sve preuzimati na sebe, timski rad je bitan za uspeh u ovom trenutku. Sitne prepreke se pojavljuju, da iskušaju vaše strpljenje i skrenu vam pažnju sa bitnog, a to je da dobro analizirate i proračunate sve što se tiče vaših projekata i ulaganja. 

ZDRAVLJE: Ovo je vaše vreme i Sunce vam daje energiju da iznesete do kraja sve što započnete i da na adekvatan način izađete na kraj sa svime što vam se nađe na putu. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: U partnerskim odnosima pokažite fleksibilnost, da ne biste sami sebi postavili prepreke koje će vas kasnije sputavati i kvariti vam vezu. Zadržite uravnoteženost i unesite u svoj život stabilnost i harmoniju, jer imate planetarnu podršku da ljubav proširite na sve aspekte svog života. Slobodne Device bi mogle da se preispitaju, tako što će pokušati da vide sebe očima drugih – možda dugujete objašnjenje nekome kome ste dali lažnu nadu, ili nekome koga ste sami pogrešno protumačili. Planetarna energija podstiče duhovni rast i transformaciju, pa zato primenite dubinsku analizu i temeljni rad na sebi. 

POSAO: Poslovni uspeh zavisi od vaše spremnosti da rizikujete, zato vam zvezde savetuju da odgovorite izazovnim situacijama i usudite se na sve pred čim oklevate i pokušavate da iskalkulišete. Prikupite svoje samopouzdanje i počnite da pravite planove za budućnost. 

ZDRAVLJE: Uspostavite ravnotežu u svom emotivnom, psihičkom i fizičkom životu, budite aktivni, smanjite loše navike, više se krećite, vežbajte…

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: U partnerskim i porodičnim odnosima, moraćete da rešavate neka pitanja, koja ste već odlagali i sada ta taktika više ne pomaže. Na sreću, imaćete dovoljno strpljenja i samopouzdanja, da napravite prave poteze i donesete ispravne odluke. Slobodne Vage bi mogle da započnu novi roman u ovom periodu. Svakako ćete imati dovoljno mogućnosti da birate među zanimljivim osobama koje vam pokazuju svoje interesovanje. 

POSAO: Ukoliko morate da se bavite administracijom i da ispunjavate zahteve koje vam postavljaju institucije, moraćete da progutate gorak zalogaj. Uprkos mučnom osećanju, uradite ono što treba, jer to ćete brzo završiti i jedan teret skinuti s leđa. Na poslovnom planu, ključ za uspeh u ovom periodu su međuljudski odnosi – ostanite otvoreni za sve vrste pregovora i dogovora i razmislite o predlozima koje ćete dobiti. 

ZDRAVLJE: Sarađujete sa sopstvenom transformacijom – započnite detoksikaciju, promenite nešto u svojoj rutini, uvedite zdravije navike i neki oblik duhovne prakse u svoju svakodnevicu. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Pojaviće se problemi u partnerskom odnosu, ali umesto da se opirete, sarađujte – priznajte ih, a onda, zajedno sa partnerom, razmotrite problematiku, sve do njenih uzroka. Imate priliku za obostrane lične uvide i napredak u bliskosti i razumevanju, nemojte je propustiti tako što ćete kulirati i paviti se da je sve u redu. Slobodne Škorpije će imati veoma dinamičan period, koji može imati odlučujući uticaj na dalji razvoj i pravac vašeg života. Osećanja su vam intenzivna, ulog je visok i zato budite budni, prisutni i pre svega, iskreni. Nemojte protraćiti povoljni astrološki uticaj na uplitanje u površne odnose i avanture. 

POSAO: Budite kolegijalni i priskočite u pomoć kolegama i saradnicima u njihovim obavezama – ovo je način na koji pristupate uspehu u ovom periodu. Ako ostanete izdvojeni, superiorni i neko ko preuzima inicijativu i nameće svoje mišljenje, bićete sabotirani. Uprkos napetostima, ukoliko uspešno završite sve hitne zadatke, sledi vam vredna nagrada. 

ZDRAVLJE: Padove energije i umor, izbeći ćete poštovanjem ritma dana i noći, obaveza i slobodnog vremena, aktivnosti i opuštanja. Krećite se više i unosite dovoljno tečnosti. 

Comments