nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Komunikacija je u prvom planu partnerskih odnosa – biće potrebno da raspravite neka važna pitanja koja se tiču trenutnih okolnosti i budućnosti vaše veze. I otkrićete da će biti onako kako vi hoćete, a to znači da morate dobro razmisliti i shvatiti šta je tačno ono što hoćete. Slobodni Strelci će se suočiti sa “napadima“ na svoju privatnost, ili će oni barem tako to osećati. Izgleda da ste nekome dozvolili da vam priđe suviše blizu i sada se čudite što se on ne drži na distanci, kad je vama to potrebno. Imate problema sa postavljanjem granica, pozabavite se time. 

POSAO: Velika količina informacija dolazi do vas, a potrebna vam je da biste razmotrili i realizovali svoje ideje i planove. Analizirajte svoje dosadašnje aktivnosti, pre nego što započnete nove, a zatim nastavite vredno da radite. Ako treba da štitite svoje interese, učinite to na pametan i smiren način. Rasporedite svoju snage za rešavanje dugoročnih i etapnih zadataka. 

ZDRAVLJE: Pod uticajem emocija ste nervozni više nego inače, pa zato pronađite smirenost u aktivnostima koje vam prijaju i mentalno i fizički – najbolje je da ih spojite, kroz kretanje i boravak u prirodi. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Ovaj period je pogodan za jačanje ljubavnih veza, romantiku i zabavu, a planete vam obećavaju i napredak na ličnom planu. Budite strpljivi prema partneru, koji se možda neće tako brzo uklopiti i prihvatiti promene koje vam se dešavaju. Zadržite optimistično raspoloženje. Slobodni Jarčevi će imati prilike da ostvare svoje snove na svim životnim poljima, a ako je pronalaženje partnera jedan od njih, u ovom periodu možete započeti vezu koja obećava. Možda ne kao trajno rešenje, ali kao krupan korak ka spoznaji onoga što želite da ostvarite u odnosu. 

POSAO: Uspešni ste u svom poslu, ukoliko ne iskrsnu zamišljeni problemi – sami ste u stanju da vidite prepreke koje ne postoje, a zatim i da ih materijalizujete. Usmerite snagu svog uma na ono čime se trenutno bavite, procenite rizike, svoje korake i postupke i nastojte da ostanete na putu koji ste zacrtali. 

ZDRAVLJE: Odličan trenutak da započnete program intenzivnog vežbanja – to vam je potrebno i za zdravlje i kondiciju, i za mentalnu stabilnost. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: U partnerskim odnosima stabilan i harmoničan period. Vrlo ste emotivni i nežni prema partneru, ali ste istovremeno stabilni i realni i spremni da mu pružite oslonac (koji će mu biti potreban). Slobodne Vodolije će se osećati vrlo otvoreno i spremno da eksperimentišu – vodite računa da vas radoznalost i razigranost ne uvuku u problematične odnose. 

POSAO: U ovom periodu pokazaćete svoju gotovo mađioničarsku sposobnost da utičete na sve oko sebe, lako i ljubazno, i da se izvučete iz komplikovanih i potencijalno neprijatnih situacija. Sada možete povlačiti rizične poteze – možete se kockati sa srećom, zvezde su na vašoj strani i uspeh je pred vama. 

ZDRAVLJE: Vodite računa o svom telu, jer će vam to doneti samopouzdanje i zadovoljstvo. U suprotnom, patićete od fizičkih posledica stresa. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 31. jul   06. avgust

LJUBAV: Vaši odnosi s partnerom biće skladni sa izgledima na još bolje – komunikacija je optimalna, vlada razumevanje, tolerancija i velikodušnost, zbog čega ste dodatno emotivni i razneženi. Ali na dobar način. Slobodne Ribe će imati želju da nadoknade propušteno, ali planete vam savetuju da ništa ne forsirate, da osluškujete svoje srce, ali i da budete otvoreni da čujete šta drugi imaju da vam kažu. Pustite nit svog života da se odmotava i samo pratite. 

POSAO: Očekujte nesuglasice na poslovnom planu, zastoje u komunikaciji na svim nivoima, kašnjenje informacija – period nervoze, koji treba da istrpite. Radite ono što inače najbolje radite, delujte korak po korak, budite strpljivi i temeljni i učvrstite temelje svojih budućih akcija. 

ZDRAVLJE: Mirno mesto, za opuštanje i introspekciju, bez obaveza i aktivnosti – to je zdravstveni savet, koji vam zvezde predlažu. 

Naslovna fotografija: instagram.com/adiatzmi

Brankica Milošević

Comments