nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Pokušajte da izbegnete radnje koje vam neće doneti željeni uspeh na emotivnom planu. Budući da ste često nestrpljivi, vežbajte strpljenje i stabilnost. Sa partnerom vodite razgovore mirnim tonom i bez vatriranja. Predložite mu put za predstojeći praznik i nema sumnje da ćete ga obradovati. Planetarno poravnanje sugeriše da morate da poradite na sopstvenoj psihoanalizi, a svoje snove i planove morate čuvati u tajnosti od stranaca kako to ne bi iskorsitli protiv vas. Radujte se, jer vas očekuju prijatne vesti.

POSAO: Trudite se da upoznate ljude sa kojima možete razmisliti o proširenju vašeg poslovanja. Trenutak je nepovoljan za zaradu, ali ne uzbuđujte se. Uskoro vam predstoji finansijska promena kojom ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Odvojte vreme za večernji odmor kako se ne biste srušili od iscrpljenosti i naprezanja. Nemojte forsirati treninge, ali ne dozvolite sebi i da čitave dane provedete sedeći.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Imate dovoljno energije da se iznova pozabavite starim problemom jer ćete naići na uspešno rešenje. Birajte reči u obraćanju prema bližnjima – jer u suprotnom rizikujete da ih uvredite i pretvorite u svoje neprijatelje. Budite strpljivi prema partnerovim potrebama. Ne dozvolite da vas nerviraju sitnice samo zato što verujete da biste ih vi uradili drugačije. Moraćete da donesete važne odluke o zajedničkim budućim planovima. Posmatrajte šta se dešava i donesite odgovarajuće zaključke o svom ličnom razvoju. Sada je vreme da napravite promene koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima. 

POSAO: Uprkos tenzijama u toku ovog perioda, rezultat obavljanja hitnih zadataka je neočekivano visoka finansijska nagrada koju ćete uskoro dobiti. Ako treba da idete na poslovno putovanje, ne brinite, možete očekivati da će proći uspešno.

ZDRAVLJE: Što više možete da proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života – to bolje. Ne dozvolite sebi da doživite burnout – kada se osetite preopterećno krenite u šetnju ili se posvetite treningu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Nebeska konfiguracija vas podstiče da otvoreno govorite o svojim osećanjima. Samo strpljenjem ćete moći da stabilizujete ono što je u vašoj vezi do sada postignuto. Pripremite se za neočekivane, ali prolazne lične poteškoće. Slobodnim Blizancima se stvari dešavaju drugačije od onoga kako su zacrtali, ali novi obrti će im doneti svojevrsno zadovoljstvo. 

POSAO: Pitanje novca je visoko na dnevnom redu, pa odvojte vreme da se pažljivo posvetite budućim kalkulacijama. Netačni saveti mogu negativno uticati na poslovne sastanke i razgovore ako svemu verujete bez prethodnog razmatranja. Ipak, oni koji sami razvijaju neku ideju uskoro će požnjeti neočekivani uspeh.

ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani, pogotovo ako često idete na rođendane i proslave. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Tenzije vas drže podalje od smirenosti, ali to morate postići po svaku cenu – baš sada. Nova poznanstva su izvor nevolja. U ovom trenutku morate pustiti da vam intuicija vodi put, pa ćete biti uspešni na emotivnom planu. Ujedno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje životne probleme i smislili načine da ih rešite. Krenite na putovanje koje će vam pomoći da se opustite. Možda ste se toliko uključili u proces analitičkog razmišljanja da zaboravljate da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti. I slobodni i zauzeti Rakovi su ispunjeni nadama i planovima, od kojih je većina ostvariva – što je dovoljan razlog da se ne osećaju neprijatno. 

POSAO: Zadovoljni ste trenutnom zaradom, ali ne i planovima vašeg šefa. Smireno i pažljivo porazgovarajte s njim i predložite mu druge ideje koje idu u prilog svim uključenima.

ZDRAVLJE: Budući da vam je imunitet trenutno poljuljan, čuvajte se gripa i izbegavajte velika okupljanja.

Comments