nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Vaša sposobnost da se sa drugim ljudima povežete na istinitom, poštenom nivou je ključni deo vašeg emotivnog uspeha. Poravnanje planeta će sigurno doneti čitav niz emocija, pa ih usmerite na partnera s kojim možete praktikovati aktivnosti u kojima će obe strane uživati. Slobodno vreme iskoristite da razmislite o putovanju ili odmoru van zemlje. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o svojoj budućnosti. Ipak, događaji i promene koje nisu posebno prijatne počinju da osvajaju vaš stabilan i zaštićen svet, zato budite oprezni. Pažljivo merite svoje reči i dela.

POSAO: Očekujte materijalna dostignuća. Na novim sastancima ne propustite priliku da stvorite korisna partnerstva. Čak iako nemate konkretnih planova, nikad se ne zna kad će vam neko poznanstvo biti potrebno. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate profitabilnim.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite ambicijama da preuzmu primat nad vašim mentalnim zdravljem. Svako jutro pre posla praktikujte vežbe disanja i meditacije.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Uskoro će doći vreme smirenosti u odnosima sa najmilijima, pa ovaj period iskoristite da se prepustite porodičnim obavezama. Pod jakim ste uticajem emocija. Ovo je pogodan period da slobodne Device idu na dejtove. Osoba koja možda nije ostavila najpovoljniji prvi utisak – može vas iznenaditi. Naučićete mnogo kada budete strpljivi i smireni, jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje i sebi i drugima. Ne dozvolite da budete sputani i ne suprotstavljajte se svojim principima.

POSAO: Odbijanje ideja od drugih je vaša najbolja strategija za uspeh. U toku ovog ciklusa, bićete prvenstveno zainteresovani za stvaranje ili iskorak ka nečemu novom. Očekujte da ćete dobiti novac za koji se više niste nadali. Vaši planovi će se ostvariti ako budete spremni da ih shvatite ozbiljno.

ZDRAVLJE: Ne pravite nagle pokrete i ne nosite stvari koje su preteške za vas. Čuvajte se padova.

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Trenutni nivoi energije mogu na izvesno vreme da priguše vašu uobičajenu radost i sreću. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji doživljavate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude, već sačekajte trenutak kad budete mogli da donesete konkretniju odluku. Uticajni poznanici će vam pomoći u ovakvim nastojanjima. Ako slučajno dođe do raskida sa partnerom, promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Ne planirajte putovanja. Tačno procenite kako se osećate jer je to ključ za pravi izbor. Ako partneru imate nešto da kažete što već određeno vreme odlažete – sad je pravi trenutak.

POSAO: U toku ovog perioda, moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite. Možda ćete morati da se oslonite na svoju ušteđevinu iz prethodnog meseca, ali neka vas to ne brine. Uskoro će čuti radosnu vest po pitanju vaših finansija.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i često imate glavobolje. Nakon radnog dana pokušajte potpuno da se izopštite – čitajući knjigu, ili gledajući film ili seriju.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 4. februar   10. februar

LJUBAV: Imajte na umu da u ovom trenutku odnosi sa vašim najdražima predstavljaju ključni deo vašeg uspeha – na svim poljima. Čuvajte se nesuglasica u porodici i trudite se da vas ne uzbuđuju. Posvetite se roditeljima i partneru i kroz nesebični gest im stavite do znanja da ste tu za njih. Sada je na snazi idealni tok energije, pa su vibracije su odlične za stvaranje sjajnog raspoloženja. Napravite promene u svom životu koje će postati odskočna daska za dostizanje novih vrhunaca. Ovo bi moglo biti dobro vreme za sve vrste izleta – i sa partnerom i sa prijateljima.

POSAO: Zaboravite na žurbu ako treba da započnete nove poduhvate. Ne otkrivajte svoje planove jer ćete biti razočarani što su došli do ušiju vaših konkurenata. Savete tražite samo od onih iskusnijih i za koje verujete da vam neće napakostiti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte avanturističke sportove ako za njih niste pripremljeni. Postanite član planinarskog društva i idite u lagane šetnje po prirodi. 

Comments