nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Zvezde vam savetuju da se u ovom periodu oduprete iskušenju romantične avanture, odnosno paralelne veze. Ako sa partnerom imate problema, potrebno je da ih raščistite i u miru odlučite da li ćete nastaviti ili prekinuti taj odnos. Avantura bi vam mogla doneti novu energiju, ali bi vam skrenula pažnju sa onog što je bitno i iskomplikovala emotivni život na svaki način. Slobodnim Ovnovima takođe predstoji buran emotivni period – možete se osećati izazvano, nestabilno, agresivno i možete imati potrebu da se branite, odnosno, da se osećate napadnuto i ugroženo. Pokušajte da shvatite filozofski ono što vam se dešava i ne upuštajte se u rasprave, optuživanja i igre moći, već upotrebite energiju sa sagledavanje svojih obrazaca emotivnih reakcija i ponašanja – vreme je da postupite drugačije nego pre.

POSAO: Spremni ste za nove napore i možete biti nestrpljivi sa onima koji nisu tako brzi u razmišljanju i akciji kao vi. Zvezde vam savetuju da ipak sednete, dišete duboko i posvetite neko vreme planiranju i razmatranju onoga što vam predstoji, pre nego što skočite i krenete u osvajanje sveta. Rasporedite svoje snage i odredite prioritete, naporan je period pred vama i zahtevaće da budete u punoj formi, mentalno, fizički i emotivno.

ZDRAVLJE: U skladu sa dešavanjima na emotivnom i poslovnom planu, reorganizujte svoju rutinu, uvedite vreme za pražnjenje i kanalisanje nervozne energije i vreme za potpuno mirovanje i opuštanje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Trenutni planetarni uticaju su vrlo kompleksni i mogu dovesti do konflikata i sukoba u partnerskim odnosima. Prosto nećete moći da neke stvari prećutkujete ili ignorišete, kao što ste do sada radili. Ali to uopšte ne znači da je ovo loš period za veze i odnose, upravo suprotno – možete razrešiti neke stvari koje se već dugo skupljaju i ometaju vam odnos i postići veće razumevanje i bliskost. Slobodni Bikovi će biti u sukobu sami sa sobom – brojni izazovi dolaze sa strane, kroz komunikaciju sa novim osobama, koje vam deluju zanimljivo i inspirativno, ali vas brzo razočaravaju, kao i kroz porodične i prijateljske odnose. Pokušajte da uhvatite sve te signale koje vam Univerzum šalje kroz druge i da dešifrujete poruku o tome šta treba kod sebe da sagledate i promenite.

POSAO: Posebno produktivan i uspešan period za Bikove koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, ili umetnošću. Veoma ste inspirisani i motivisani. Ako se bavite nekim intelektualnim zanimanjem, ovo je analitičan period, u kome ćete istraživati, preispitivati do sada prikupljene informacije i tragati za novim informacijama i sadržajima. Povoljan period za edukaciju svake vrste. Mogu vam se otvoriti dodatni izvori prihoda.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, samo nastavite da budete tako aktivni i da provodite što više vremena u šetnji i na vazduhu. Cvetate zajedno sa prirodom i punite baterije energijom koja vam je potrebna.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Pozitivan period na romantičnom planu za Blizance u partnerskim odnosima, naročito za one koji su tek započeli veze, im predstoje veliki pomaci, početak zajedničkog života ili rođenje deteta. Planetarni uticaj pruža podršku odnosima koji se menjaju, rastu i razvijaju, pa je ovo dobar period i za parove koji su dugo zajedno da osveže, prošire i prodube svoj odnos. Slobodni Blizanci se lako mogu zaljubiti u ovom periodu, ali romantična osećanja im mogu doneti povlačenje u sebe i promišljanje, umesto uzleta koji poznajete i kome se radujete. Preispitivanje će biti mučno, ali za vas veoma produktivno, jer se možete osloboditi nekih modela ponašanja i reagovanja u emotivnim odnosima, koji su štetni i toksični.

POSAO: Dobar period za sticanje novih znanja i veština i usavršavanje postojećih. Ostanite fokusirani na dnevne zadatke i ne dozvolite da vam osećanja ometaju razmišljanje – ne reagujete na sve što se dešava oko vas, ne shvatajte stvari lično. I nedozvolite da vas strah od neuspeha odvrati od onog što želite da učinite. U ovom periodu nećete moći da stižete do svojih ciljeva direktno, već zaobilaznim putevima i manevrisanjem, ali naučićete puno na tom težem putu. Materijalna situacija varira, oprezno rukujte budžetom.

ZDRAVLJE: Ukoliko patite od alergijskih reakcija karakterističnih za ovo doba godine, boravak napolju vam neće prijati. Vežbajte u teretani i povedite računa o ishrani i ravnoteži između aktivnosti i odmora.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Venera je na vašem ljubavnom nebu dominantna, pa ćete biti vrlo romantično i strastveno raspoloženi. Porašće vam zahtevi i apetiti, ali u partnerskim odnosima morate podneti i poštovati neka ograničenja, da ne biste postali previše zahtevni i naporni. Slobodni Rakovi mogu da očekuju nova, zanimljiva poznanstva. Kroz odnose sa ljudima koji vas emotivno angažuju, imaćete prilike da otkrijet sebe na dubljem nivou i pronađete svoj emocionalni sklad. Ne pravite kompromise sa sobom, da ne biste razočarali bliske osobe. 

POSAO: Može vas iznenaditi ponuda za posao koji obećava profesionalni razvoj u novom pravcu. Imaćete dosta lak i ležeran pristup, zahvaljujući planetarnoj energiji i moći ćete da neke vrlo nepovoljne okolnosti transformišete u uspešne i produktivne poduhvate. Ako imate svoju firmu, sredite knjige, jer vas inspekcija može iznenaditi. Analizirajte svoja dostignuća, da biste mogli da započnete nove poduhvate na pravi način. Prihvatite dobre savete. 

ZDRAVLJE: Možete osećati variranje energije i raspoloženja tokom dana, što će vam ometati koncentraciju i kontinuitet. Pokušajte da se haromonizujete vežbama disanja i meditacijom. 

Comments