nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Planetarni uticaji mogu doneti bujicu različitih emocija, koje treba sebi da dopustite da osetite, ali da pokušate da ne reagujete. Možete imati visoka očekivanja od partnera, a potrebno je da pokažete strpljenje i toleranciju, da biste izbegli besmislene sukobe. Pokušajte da se držite vrednosti koje postoje među vama i onoga što vam je u odnosu najvažnije. Slobodni Lavovi takođe mogu biti preplavljeni osećanjima, a romantične situacije mogu biti tako neodoljive, da ćete vaš uobičajeni skepticizam prosto ispariti. Možete rezonovati prilično nerealno, što je opet neuobičajeno za vas, ali planete vas upozoravaju da postavite granicu i ne upuštate se u kratkoročne avanture. 

POSAO: Probleme ćete rešiti ako zadržite ležeran pristup i nastavite da radite rutinski posao, bez ubrzavanja tempa. Držite se svog rasporeda i svog ritma rada, to će vam uštedeti energiju koja će vam biti potrebna kada vam dodatni zadaci budu nametnuti. Napet period ćete prebroditi lakše uz pomoć saradnika i kolega, odnosno, međuljudski odnosi su ključni za uspeh u ovom periodu. Biće vam potrebno neko vreme da analizirate drugu stranu vaše trenutne pozicije, da biste shvatili šta treba da preduzmete. 

ZDRAVLJE: Ako niste u mogućnosti da odete na izlet, preduzmite neku sportsko rekreativnu aktivnost u prirodi, da biste izbacili nervozu i tenziju koju osećate. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Period pred vama je ispunjen strašću i dubokim osećanjima. Moći ćete da podelite sa partnerom svoje duboke impulse direktno, bez objašnjavanja i prepreka u komunikaciji. Može vas uplašiti intenzitet osećanja, pa ćete pokušati da ih analizirate i smanjite im značaj, kao što to obično radite, ali teško da vam može uspeti. U nestabilnim odnosima, ovaj period može doneti visoki napon nezadovoljstva i ljutnje. Slobodne Device se mogu naglo oduševiti i zaljubiti, bez postavljanja ograničenja – bićete romantično raspoloženi i željni da doživite bliskost i povezanost, pa nećete držati distancu kao što inače činite. Možete proći kroz neka lična previranja i razmatranja svoje nesigrunosti, osećanja izdvojenosti i odbačenosti. 

POSAO: Potrebna vam je smirenost i stabilnost, jer možete dobiti neke vesti koje će vam dramatično promeniti planove. Pre nego što reagujete, proverite informacije koje ste dobili. Vreme je da dokažete da ste pouzdani poslovni partner, a dobar je period i za sticanje novih znanja i prikupljanje informacija. Razmislite o poslovnim predlozima koje dobijate, neki od njih mogu biti vrlo unosni. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije za sve što vam predstoji. Nastojte da održavate uredan ritam života i da se dovoljno krećete. Povedite računa o ishrani. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: Ljubav je u ovom periodu povezana sa osećanjem sigurnosti, a takođe i sa idejom šta možete učiniti za svog partnera i šta vam je potrebno da on čini za vas, a planetarni uticaj ističe taj aspekt veze – međusobnu brigu i staranje – čineći vas svesnim koliko ste dali i uložili i šta ste dobili zauzvrat, kao i da li ste time zadovoljni i da li vam je to dovoljno. Slobodne Vage će biti zauzete samoposmatranjem i samoprocenjivanjem – svesni ste postupaka koji su vas doveli u situaciju u kojoj se ne osećate dobro i spremni ste da sebe nadzirete, kako ne biste opet pogrešili. U stanju ste da budete taktični, ali iskreni i posvećeni u odnosima sa osobama koje su vam važne. 

POSAO: Osetićete plimu moći – obilje dobre energije vam je na raspolaganju u ovom periodu, pa ćete moći da rešite probleme sa kojima ćete se suočiti. Zadržite opreznost i ne žurite sa odlukama, a takođe dobro razmotrite predloge koji vam ne izazivaju poverenje. Ukoliko se nalazite na nekom odgovornom položaju, budite oprezni pri potpisivanju dogovorenih investicija. Možete izgubiti novac, ako napravite grešku. Za uspeh je u ovom perodu presudan timski rad, a ako se događaji odvijaju drugačije od onog što ste vi zacrtali, promene vam na kraju mogu biti korisne. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje, zabava i provod, rasterećenje bremena odgovornosti koju stalno osećate. Prihvatite pozive prijatelja, čak i ako ste umorni i neraspoloženi.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 4. jun – 10. jun

LJUBAV: U vašim odnosima vlada sklad – sigurni ste jedno u drugo i poverenje preovlađuje, a to će u ovom periodu biti vaše najjače oružje u borbi sa poteškoćama sa kojima ćete se suočiti. Kroz period nereda i haosa, stižete opet do harmonije, ne gubeći povezanost sa partnerom, koju duboko osećate. Slobodne Škorpije imaju velike šanse da pronađu ljubav svog života – možete je prepoznati u svom bliskom prijatelju, ili će ljubav na taj način doći do vas, kroz prijateljstvo i velikodušnost. Prilično ste očarani, ali potrudite se da zadržite zdravu distancu, kako osećanja ne bi uticala na donošenje loših odluka u drugim životnim aspektima. 

POSAO: Planete vas podržavaju u svim vašim naporima, a vi ste usmereni na kreiranje sigurnije budućnosti. Možete se suočiti sa poteškoćama na poslu, ali nemojte se obeshrabriti, rešićete ih uz pomoć strpljenja i pažljive analize. Ukoliko se bavite umetnošću, ovo je posebno dobar period za vas, možete dobiti savršenu poslovnu ponudu. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate neke značajnije zdravstvene smetnje. Ukoliko imate neku terapiju, ili neki hroničan problem, možda treba da korigujete terapiju. 

Comments