ovan 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi treba da obrate malo više pažnje na svoje partnere – partner pokušava nešto da vam kaže, a vi morate da zastanete da biste čuli šta vam to poručuje. Neće vam biti teško da pročitete između redovu njegovu potrebu za nežnošću i podrškom. Slobodni imaju vrlo zanimljivu nedelju, punu raznih dešavanja u dinamičnom okruženju. Velike su šanse da upoznate nekog ko će vam probuditi interesovanje i pored koga ćete se osećati izazvano i probuđeno.

POSAO: Potrebno je da ove nedelje maksimalno pojednostavite stvari. Svaki put kad vam se učini da nemate vremena i da stalno žurite, pronađite način kako praktičnije da se organizujete. Osvežite svoju dnevnu rutinu i postavite svoje ciljeve na zdraviji način. Materijalizacija neće izostati, na duže staze. Ove nedelje ćete imati dovoljno novca za sve redovne potrebe.

ZDRAVLJE: Možete osećati napetost i višak adrenalina, pa kanališite tu energiju onako kako vam uvek najviše prija – aktivnošću. Trčanje, teretana, pa i energično čišćenje, doneće vam rasterećenje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Bikovi u vezi će ove nedelje pronaći oslonac u svojim partnerima – setićete se zašto ste bolji zajedno i koliko vam znači što imate sa kim da se posavetujete i dogovorite. A moguće je da će vam baš savet partnera pomoći da rešite jednu ozbiljnu situaciju. Ako ste slobodni, bićete u iskušenju da pristanete na nečije insistiranje, prosto zato što nema ničeg boljeg, ali ako se odlučite na to, uverite se da druga osoba bude svesna toga da ne gajite prema njoj osećanja (nemojte slomiti nečije srce, jer vam je dosadno).

POSAO: Kreativan period za Bikove – ove nedelje ćete ofanzivno pokazivati svoju vrednost i svoje sposobnosti, a ako vam se ukaže prilika da unapredite svoja znanja i kompetencije, ne propuštajte je. Imate dovoljno energije za sve što preduzimate, a imate i dovoljno novca – i zato je planetarni savet da ne donosite impulsivne odluke kada je u pitanju trošenje i investiranje.

ZDRAVLJE: Dobra nedelja za vaš unutrašnji mir i stabilnost, a kao se osećate uznemireno, shvatite to kao poziv da se dublje povežete sa sobom. Prijaće vam sve vrste duhovnih aktivnosti – meditacija, disanje, unutrašnja tišina, čitanje, pisanje.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Blizanci u partnerskim odnosima, pronaći će željenu stabilnost u ovom periodu (i ima izgleda da će vam ta smirenost malo potrajati). Dakle, mirno more na vidiku, pa zato opustite se i uživajte sa svojim partnerom, biće romantike, smeha i zadovoljstva. Slobodni Blizanci će se osećati umorno od šarmiranja i udvaranja i silnih mogućnosti, koje sve na kraju razočaravaju. Osetićeš želju da se smiriš i pronađeš stabilan odnos – ali potencijalni partner nije među onima koji te okružuju i traže tvoju pažnju. Ne gubi nadu i drži se novootkrivene svesti o tome šta ti je zaista potrebno

POSAO: Ove nedelje ćete lakše određivati prioritete i imaćete podršku osoba koje su u istom poslu, ili su vam nadređene. Odličan period za izbacivanje loših navika, koje vam oduzimaju vreme i efikasnost i uvođenjem bolje organizacije u svoj radni dan. Novčana situacija nije sjajna, ali nije loša – ne treba da brinete.

ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom, a impuls vam govori da odete u šoping ili kod frizera. Možete, prijaće vam – ali prava promena dolazi iznutra, zato pronađite malo vremena za samoću, promišljanje i samoposmatranje.

rak 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Vi uvek slušate svoje srce, ali u ovoj nedelji, vaše srce bi moglo da bude vrlo hirovito i tvrdoglavo. Pokušajte da poslušate razum, kada su u pitanju partnerski odnosi – ako malo razmislite, shvatićete da nemate razloga da budete uvređeni i da vam partner nije ništa skrivio. Bolje ga zamolite za razumevanje, nego da mu prebacujete da vas ne razume. Slobodni Rakovi će se osećati kao čigra u rukama nezainteresovanih i nefokusiranih igrača. Taman osetite neki uzlet, nešto vas ponese i zavrti, a onda ništa. Pojavi se neko nov, pa vi opet osetite neko treperenje i opet ništa. Takav je period – ali to je najava za neke buduće događaje, imajte vere.

POSAO: Biće vam teško da održite koncentraciju, pa zato pokušajte da preuredite svoje radno okruženje, da biste se osećali smirenije i udobnije. U ovoj nedelji bi bilo idealno da ne morate da idete na posao, odnosno, da posao možete da obavljate kod kuće – tako ćete ostati smireni i opušteni i završićete obaveze na vreme. Novčani priliv stabilan.

ZDRAVLJE: Pronalazite radost u samootkrivanju i pitanjima koja zahtevaju filozofiranje i nove koncepte. Povezani ste sa svojim unutrašnjim JA, što znači da ste puni energije i ništa vam ne fali.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments