strelac 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Budite svesni svojih osećanja i nemojte ih skrivati od partnera – ako vas nešto uznemirava i imate nedoumice, pokrenite razgovor. Parner će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive, zbog čega ćete mu biti veoma zahvalni (čak i ako se prvo naljutite). Slobodni Strelčevi će biti veoma osteljivi na vibracije osoba u svojoj blizini – možete registrovati da neko koga do sada niste primećivali gaji prema vama posebnu naklonost i to vam može biti zanimljivo, na jedan nov način.

POSAO: Dobar period za suočavanje sa poslovnim preprekama, koje ste do sada zaobilazili i izbegavali. Imaćete dovoljno postojanosti i energije da se izborite sa dosadnim i zahtevnim poslovima, koji se već neko vreme nagomilavaju. Odradite papirologiju, da biste u narednom periodu bili mirni. Novac dolazi iz više izvora.

ZDRAVLJE: Iskoristite period dobre energije i životnosti da proširite svoju percepciju i dublje se pozabavite sobom. Ako osećate teskobu u poslednje vreme, sada je pravi trenutak da pronađete uzroke, umesto da samo sanirate posledice.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima vlada mir, podrška i razumevanje – ako to uglavnom znači da jedno drugo ostavljate na miru, to je dovoljno dobro. U odnosu vam je najvažnije poštovanje, pa ćete u tom smislu ove nedelje biti zadovoljni. Slobodni Jarčevi su na pragu romanse. Strasti se bude, potrebe rastu sa željama i čini vam se da se stvari ne odvijaju dovoljno brzo. Ali ne žurite, pustite da se sve dešava svojim tokom, jer stvari teku u dobrom smeru za vas.

POSAO: Zauzeti ste od jutra do sutra i kao da sve na poslu zavisi od vaše organizovanosti i delotvornosti – ništa se ne pokreće, ako se vi ne nađete tu da “pogurate”, uputite i odredite smernice. Ne smeta vam višak odgovornosti, tu ste na svom terenu, ali ako već radite celog dana, učinite svoj radni prostor malo prijatnijim i ugodnijim, to će vam pomoći da se bolje osećate. Novčana situacija stabilna, povoljan period za ulaganja.

ZDRAVLJE: Umor koji osećate zbog posla nije onaj zdrav zamor koji osećate posle vežbanja. Čak i ako ste na poslu fizički veoma aktivni, pronađite ove nedelje malo vremena za šetnju, vežbe istezanja, jogu i mentalno opuštanje. Vašem imunom sistemu će to posebno prijati.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Vodolije će u partnerskim odnosima biti spremne na partnerske poduhvate. Ovo je dobar period za renoviranje stana, nov razmeštaj, preseljenje. Sve promene i akcije koje zajedno preduzmete ove nedelje, predstavljaće temelj za budućnost vašeg odnosa. Slobodne Vodolije su vragolastno raspoložene – flertujete na sve strane, varnice lete i od vas i ka vama, ali ni jedna neće zapaliti veliku vatru. Zabavljajte se i uživajte u pažnji koju izazivate, to je najbolje što u ovom periodu možete dobiti na romantičnom planu.

POSAO: Potrebna vam je saradnja i podrška za poslovne projekte koje pokrećete, a ove nedelje su zvezde na vašoj strani – bićete naročito ubedljivi i motivisaćete druge da vam se pridruže ili na neki način pomognu i podrže vaše ideje. Imate prilike da dostignete onaj osećaj smislenosti – da svojim poslovnim naporima činite ovaj svet boljim mestom. Novac dolazi i istom brzinom odlazi, uobičajeno.

ZDRAVLJE: Vodite računa o onome što jedete, što mislite i govorite – ovo je period pojačane energije i senzibiliteta, u kome ćete se uveriti u moć misli da privuče željene (i neželjene) događaje.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima vlada razumevanje i nežnost, zajedničke aktivnosti će vam izuzetno prijati i povezati vas na dubljem nivou. Ako ste u prethodnom periodu imali razmirice, sada je na redu harmonija. Slobodne Ribe će treperiti od romantičnih osećanja – prema nekome koga još nisu upoznali. Kontakt preko društvenih mreža omogućiće vam da podelite prijatne i zabavne trenutke.

POSAO: Spremni ste na svaki izazov i na polju karijere se otvaraju mogućnosti koje ste priželjkivali. Imaćete prilike da za kratko vreme puno naučite i profesionalno napredujete, možda kroz neko putovanje ili seminar. Prihvatite svaki poziv i poslovnu ponudu koju dobijete u ovom periodu. Novac stiže iz više izvora.

ZDRAVLJE: Usredsređeni ste na svoj unutrašnji svet, osluškujete sebe i usklađujete se sa okolinom na prirodan način. Nemojte se ulenjiti, vežbajte, krećite se i vodite računa o ishrani.

Naslovna fotografija: instagram.com/ratundalova

Brankica Milošević

Comments