lav 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Lavovi u partnerskim odnosima preispitivaće svoje zadovoljstvo, odnosno, nezadovoljstvo partnerom. Možete zaključiti da vas različite vrednosti suviše razdvajaju i da je to neprihvatljivo, a možete otkriti i da su vaša osećanja i povezanost sa partnerom dublji i važniji od različitosti vaših sistema vrednosti. Slobodni Lavovi će suviše strogo procenjivati potencijalne partnere – među onima koji pokazuju interesovanje za vas nema nikoga ko zaslužuje vašu punu pažnju, a za površne i polovične odnose niste raspoloženi. Iskoristite ovaj period beskompromisne lucidnosti da preispitate ono što tražite i očekujete od partnerskog odnosa.

POSAO: Istražujete svoje ideje i zamisli, koje su nadahnute i vizionarske, ali ne mogu se ostvariti ako ostanete sami u tome. Potražite pomoć i podršku saradnika i prijatelja, jer na taj način stvari se mogu pomeriti sa mrtve tačke. Dobar period za humanitarne i volonterske aktivnosti kroz koje možete pronaći novu tačku orijentacije za svoje ambicije i poslovne težnje. Pružanje pomoći iz oblasti u kojoj ste stručni može da postane za vas pravi izazov (i izvor prihoda). Novac koji stiže nemojte trošiti bez plana, spiska i računice.

ZDRAVLJE: Nervozu i napetost izaziva želja da idete napred, ali potrebno vam je da zastanete i promislite, da se pozabavite sopstvenim osećanjima, da ih imenujete i uvažite. Učinite to, da ne biste iskusili posledice neuravnotežene energije, koja može postati samodsetruktivna (povrede, pad imunog sistema).

devica 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Device u partnerskim odnosima imaće podršku zvezda za lepe trenutke sa partnerom, koji će vas dodatno povezati i uveriti da niste izgubili strast i da su osećanja prisutna i spremna da se rasplamsaju, kad se posvetite jedno drugom. Slobodne Device će imati prilike da osete leptiriće – možda vas to neće odvesti u vezu, ali će vas podsetiti da ste živi, privlačni i da imate izbor. Prihvatite ono što se dešava i budite zahvalni na obnovljenoj energiji i samopouzdanju, prave stvari dolaze kasnije, a cenićete ih više zahvaljujući iskustvima kao što je ovo.

POSAO: Vaše ambicije rastu, a ako osećate da ste se u poslu zaglavili, ovaj period je dobar da istražite nove koncepte i kreativne načine koji bi vas mogli odvesti drugačijim putem od onog koji ste zacrtali. Ne morate doneti nikakvu veliku odluku, ali eksperimentišite. Rad u grupi, samostalni rad, rad sa ljudima, anketiranje, istraživanje – to su aktivnosti koje će vam dati potreban materijal, na osnovu koga ćete u nekom narednom periodu možda donositi važne odluke.

ZDRAVLJE: Blistate od zdravlja i energije i zračite energijom, pa ćete dobiti puno komplimenata, što vas podseća da osetite zahvalnost prema onome što imate, što nosite u sebi i delite sa drugima.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Živnućete ove nedelje, jer u partnerskim odnosima vlada romantično raspoloženje, bliskost i strast – a kad je u ljubavi sve u redu, vi možete sve i ništa vam nije teško. Bićete velikodušni prema voljenoj osobi, a ona će vam uzvratiti obožavanjem, što je za vas od vitalnog značaja za sve životne aspekte. Slobodne Vage će biti očarane nekom osobom zbog koje će se osetiti jedinstveno, posebno i željeno. Upijte tu energiju i nosite je u sebi, jer to nije do druge osobe, nego do vas. Nemojte uleteti u plitak i razočaravajuć odnos samo iz osećanja zahvalnosti.

POSAO: Ova nedelja je u znaku dobre komunikacije, dobre organizacije i samodiscipline – vodite računa o tvrdnjama koje zastupate i koristite se svojim čuvenim taktom i diplomatijom u svakoj situaciji u kojoj pravite dogovore ili pregovarate o poslovnim projektima. Budite odgovorniji prema novcu – ovo je dobar period za planiranje troškova i traženje saveta o upravljanju svojim budžetom.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i izbalansirano, krajem nedelje nailaze trenuci sete i nostalgije i manji pad energije. Potrebno vam je više kretanja i vazduha – brze šetnje će vam prijati i pomoći vam da održite balans.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 6. decembar   12. decembar

LJUBAV: Skladan period u partnerskim odnosima, buđenje strasti, romantični trenuci. Iskoristite priliv dobre energije za ispunjene zajedničke trenutke – radite nešto što volite, a što pritisnuti obavezama i umorom odavno niste, setite se koliko umete dobro da se zabavljate zajedno. Slobodne Škorpije će biti zapažene u društvu i zračiće nekom posebno privlačnom energijom. Može vam skrenuti pažnju neko ko uopšte nije vaš tip, a koga počinjete da gledate drugim očima. U vama se budi onaj odgovorni i praktični deo, koji zna da odnosi ne opstaju samo na strasti.

POSAO: Ove nedelje ćete biti vrlo praktični i delotvorni, pa će vam uspeti da napravite male pomake tamo gde već neko vreme tapkate u mestu, a ti mali pomaci će se pokazati kao okidači za krupnije poteze i situacije, koje će ići u vašu korist. Odličan trenutak da bolje organizujete svoje prihode, odnosno, da napravite kompletan uvid u rashode i povučete neke praktične poteze, koji će vam se isplatiti (štednja, dugoročna ulaganja).

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ali nešto u vama traži vašu pažnju – to je vaš unutrašnji glas. Oslušnite svoju intuiciju, pa nemojte nešto pojesti ili popiti, jer ćete tako izbeći stomačne probleme. 

Comments