Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Zajedničke aktivnosti obeležiće ovaj period u partnerskim odnosima. Najoblje se slažete kad radite na ostvarenju zajedničkih ciljeva, tako da, ako i niste ništa naročito planirali, preduzmite makar promenu rasporeda nameštaja. Slobodni Ovnovi će biti u iskušenju da svojim temperamentnim reakcijama obeshrabre potencijalne partnere – pa, ako nekome smeta vaša vatrena priroda, to nije vaš problem. Ili jeste?

POSAO: Dobra poslovna energija – ulažete puno strasti u sve što radite i zadovoljni ste rezultatima. Ako planirate neku akciju, razmotrite dobro poteze konkurenata i svoju poziciju, pre nego što odlučite kako ćete delovati (obuzdajte impulsivnost). Dobar period za sticanje novih saznanja.

ZDRAVLJE: Moguće intenziviranje hroničnih smetnji, ne zanemarujte signale svog organizma, iako imate dovoljno energije da podnesete manje smetnje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Odličan period za partnerske odnose – ako je nešto među vama dugo bilo sporno ili na čekanju, sada ćete biti u stanju da pronađete rešenje. Laknuće vam i bićete zadovoljni. Slobodni Bikovi će biti vrlo zauzeti – dejtingom, kraćim putovanjima, društvenim obavezama. Dobro ćete se provoditi i dobijati puno pažnje, što vam je sasvim dovoljno.

POSAO: Ukoliko ste u prethodnom periodu napravili neke propuste, sada ćete morati da se sa njima suočite. Ne bežite od kritika i prigovora, nego ih uvažite i popravite stvari. Filozofski ste raspoloženi, ali morate se okrenuti praktičnoj strani posla, koja vas malo zamara. Na pomolu je razvoj planova koje kujete već neko vreme.

ZDRAVLJE: Klonite se svih izvora negativne energije, osamite se, čitajte, razmišljajte, bavite se sobom. Tako ćete održati ravnotežu duha i tela.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Neprijatne emocije dominiraju partnerskim odnosima u ovom periodu – vi želite više i drugačije, a partner nije u stanju da vam izađe u susret, niti da vas prati. Ne prepuštajte se mračnim mislima i ne krivite partnera. Slobodnim Blizancima zvezde savetuju da svoju neuobičajenu strast kanališu kroz neke kreativne aktivnosti ili druženje, da ne bi upali u vrlo problematičnu i razočaravajuću avanturu.

POSAO: Dobra organizacija je za vas ključna u ovom periodu. Niste mnogo raspoloženi za posao, ali možete uštedeti energiju i uložiti manje truda u sve što morate da radite, ako dobro rasporedite svoje vreme i prioritete. Ostanite fokusirani.

ZDRAVLJE: Akitivan odmor je ono što vam najviše prija sada – preduzmite neke rekreativne aktivnosti, u skladu sa mogućnostima i raspoloženjem.

rak 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Pokažite istrajnost i stabilnost u partnerskim odnosima, jer neočekivane reakcije i ponašanja mogu udaljiti partnera od vas i stvoriti napetost koja će potrajati. Pokažite partneru da može da se osloni na vas. Slobodni Rakovi bi mogli da privuku neadekvatne osobe, koje su sklone da vam komplikuju život i troše vašu energiju. Ne pokušavajte da pronađete i razumete uzroke, samo se pomerite i distancirajte.

POSAO: Aktivno završavate svoje zadatke i bavite se ostvarenjem zacrtanih planova. Preokret koji priželjkujete je na vidiku i uskoro vam se otvaraju mogućnosti koje su vam neko vreme izmicale, ili ih niste ni primećivali. Sačuvajte korekte odnose sa saradnicima i birajte reči kojima se obraćate ljudima u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada će vam nivo energije varirati u ovom periodu, pa će biti dana kada ćete biti iscrpljeni. Nastojte da se izbalansirate kroz redovan ritam života i umerenost.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice