ovan 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Zajedničke aktivnosti obeležiće ovaj period u partnerskim odnosima. Najoblje se slažete kad radite na ostvarenju zajedničkih ciljeva, tako da, ako i niste ništa naročito planirali, preduzmite makar promenu rasporeda nameštaja. Slobodni Ovnovi će biti u iskušenju da svojim temperamentnim reakcijama obeshrabre potencijalne partnere – pa, ako nekome smeta vaša vatrena priroda, to nije vaš problem. Ili jeste?

POSAO: Dobra poslovna energija – ulažete puno strasti u sve što radite i zadovoljni ste rezultatima. Ako planirate neku akciju, razmotrite dobro poteze konkurenata i svoju poziciju, pre nego što odlučite kako ćete delovati (obuzdajte impulsivnost). Dobar period za sticanje novih saznanja.

ZDRAVLJE: Moguće intenziviranje hroničnih smetnji, ne zanemarujte signale svog organizma, iako imate dovoljno energije da podnesete manje smetnje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Odličan period za partnerske odnose – ako je nešto među vama dugo bilo sporno ili na čekanju, sada ćete biti u stanju da pronađete rešenje. Laknuće vam i bićete zadovoljni. Slobodni Bikovi će biti vrlo zauzeti – dejtingom, kraćim putovanjima, društvenim obavezama. Dobro ćete se provoditi i dobijati puno pažnje, što vam je sasvim dovoljno.

POSAO: Ukoliko ste u prethodnom periodu napravili neke propuste, sada ćete morati da se sa njima suočite. Ne bežite od kritika i prigovora, nego ih uvažite i popravite stvari. Filozofski ste raspoloženi, ali morate se okrenuti praktičnoj strani posla, koja vas malo zamara. Na pomolu je razvoj planova koje kujete već neko vreme.

ZDRAVLJE: Klonite se svih izvora negativne energije, osamite se, čitajte, razmišljajte, bavite se sobom. Tako ćete održati ravnotežu duha i tela.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Neprijatne emocije dominiraju partnerskim odnosima u ovom periodu – vi želite više i drugačije, a partner nije u stanju da vam izađe u susret, niti da vas prati. Ne prepuštajte se mračnim mislima i ne krivite partnera. Slobodnim Blizancima zvezde savetuju da svoju neuobičajenu strast kanališu kroz neke kreativne aktivnosti ili druženje, da ne bi upali u vrlo problematičnu i razočaravajuću avanturu.

POSAO: Dobra organizacija je za vas ključna u ovom periodu. Niste mnogo raspoloženi za posao, ali možete uštedeti energiju i uložiti manje truda u sve što morate da radite, ako dobro rasporedite svoje vreme i prioritete. Ostanite fokusirani.

ZDRAVLJE: Akitivan odmor je ono što vam najviše prija sada – preduzmite neke rekreativne aktivnosti, u skladu sa mogućnostima i raspoloženjem.

rak 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Pokažite istrajnost i stabilnost u partnerskim odnosima, jer neočekivane reakcije i ponašanja mogu udaljiti partnera od vas i stvoriti napetost koja će potrajati. Pokažite partneru da može da se osloni na vas. Slobodni Rakovi bi mogli da privuku neadekvatne osobe, koje su sklone da vam komplikuju život i troše vašu energiju. Ne pokušavajte da pronađete i razumete uzroke, samo se pomerite i distancirajte.

POSAO: Aktivno završavate svoje zadatke i bavite se ostvarenjem zacrtanih planova. Preokret koji priželjkujete je na vidiku i uskoro vam se otvaraju mogućnosti koje su vam neko vreme izmicale, ili ih niste ni primećivali. Sačuvajte korekte odnose sa saradnicima i birajte reči kojima se obraćate ljudima u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada će vam nivo energije varirati u ovom periodu, pa će biti dana kada ćete biti iscrpljeni. Nastojte da se izbalansirate kroz redovan ritam života i umerenost.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments