strelac 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima postoji potreba za potpunom otvorenošću i produbljivnjem istinske komunikacije – neprijatna osećanja koja mogu iz toga da proizađu ublažite svojom sposobnošću da sagledate smešnu stranu svih problema i situacija. Slobodni Strelčevi će biti meta nečijeg udvaranja – izražavanje interesovanja jedne osobe prijaće vašoj sujeti, a bićete začuđeni i pomalo zbunjeni njenim pristupom. Da, vredni ste pažnje i divljenja, poruka je koju treba da primite u ovom periodu.

POSAO: Predstoje vam promene na svim nivoima, pa je potrebno da budete smireni, razumni i analitični. Procenite dobro svoj položaj, razmotrite ono što je pred vama i mirno i temeljno pristupite svim zadacima i izazovima. Imate cilj, kome neumoljivo težite, ali vodite računa o široj perspektivi, da splet okolnosti ne bi zaslepio vaše rasuđivanje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate – povedite računa o ishrani i redovnom odmoru i opuštanju, da biste održali ravnotežu između trošenja i akumuliranja energije.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Pozitivan period u partnerskim odnosima – obratite malo više pažnje na partnera (nego na svoje potrebe i očekivanja), pa će vam biti uzvraćeno na najbolji način. Suzdržite se od kritike partnerovih postupaka, naročito onih koji su se već odigrali i koje treba ostaviti u prošlosti. Slobodni Jarčevi će biti nestrpljivi da realizuju odnos sa osobom koja se pojavljuje u njihovom životu – možda je to neko iz prošlosti, ili dolazi iz velike daljine, ali ne žurite. Pustite da se stvari razvijaju spontano.

POSAO: Možete dobiti nove informacije, zbog kojih ćete morati da menjate planove – ne morate odustati od onog što ste zamislili, ali možda ćete to morati da odložite za neki povoljniji trenutak, naročito ako je posao vezan za putovanje. Privedite kraju poslove koje ste ranije započeli i vodite računa da ispunite obećanja.

ZDRAVLJE: Duhovni aspekt je naglašen i od njega zavisi vaše ukupno zdravlje i stabilnost. U ovom periodu možete odbaciti neke obrasce koji su vas dugo sputavali, podmladiti se i zablistati zdravljem i vitalnošću.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete se u ovom periodu veoma oslanjati na podršku partnera, kao i na njegovu procenu i savete – ne ustručavajte se da partneru poverite svoje strahove, kao i svoja očekivanja. Na ovaj način, zajedništvo će ojačati. Slobodne Vodolije će biti nepoverljive prema osobama koje pokušavaju da im se približe i pronađu njihove okidače – ako ste zatvoreni i ogorčeni, skepticizam će pokvariti moguću romansu, a ako dopustite emocijama da vas pokreću, uživaćete.

POSAO: Ne trošite energiju na dokazivanje svojih sposobnosti i vrednosti – u ovom periodu nema ko da pravilno vrednuje vaše zalaganje, ili da vam odobri i dodeli zadatke koji su više izazovni i primereni vašim kompetencijama. Završavajte dosadne poslove, a biće i onih hitnih i neplaniranih.

ZDRAVLJE: Ako ste nedavno bolovali, sada ćete ojačati i bolje ćete se osećati, ali prištedite svoju snagu – naročito mentalnu i emotivnu. Ne nervirajte se zbog sitnica.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Dobar period za razmatranje važnih zajedničkih tema i problema – napravite sa partnerom okvirne planove, u kojima ćete uskladiti interese i postaviti zajedničke ciljeve. Naglašen je intelektualni i prijateljski aspekt vaše povezanosti. Slobodne Ribe će biti preplavljene emocijama, ali one neće biti adekvatno uzvraćene, osim ako ne stavite u prvi plan intelektualnu sličnost – ne pokušavajte da ostvarite dublji odnos sa osobama koje nisu na vašem nivou.

POSAO: U kontaktu sa saradnicima i pretpostavljenima ključ je dobra komunikacija – budite otvoreni za svaki dogovor, ustupak i kompromis. Na ovaj način usmerićete tok energije u pravcu koji vama odgovara i otvoriće se mogućnost da pokrenete neke stare planove, za koje ste čekali pravu priliku.

ZDRAVLJE: Tenziju koju osećate možete da kanališete kroz fizičku aktivnost, najbolje neku koja će vas propisno izmoriti. Teretana, trčanje, brzo hodanje – ali poslužiće vam i akcija velikog čišćenja zapuštenih prostorija, kao što je podrum, tavan, šupa…

Naslovna fotografija: instagram.com/mikutas

Brankica Milošević

Comments