lav 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Nemojte nikakve odluke donositi sami u ovom periodu, jer se partner može osećati isključeno i zanemareno. Podelite sa voljenom osobom svoje brige i očekivanja – ako to ne pomogne vama, pomoći će njoj. Slobodni Lavovi imaju utisak da ih svi oko njih koče i da osobe koje se pojavljuju kao potencijalni partneri samo žele da ograniče njihovu slobodu i da nemaju šta da ponude. Možda je stvarno tako, a možda ste vi u petoj brzini i niko ne može da vas stigne.

POSAO: Moguće neočekivane prepreke, koje će od vas zahtevati da prilagođavate i menjate svoje poslovne planove. Ne dozvolite da vas to izbaci iz takta, pošto bi ishitreno reagovanje (i traženje krivca) izazvalo puno štete. Sačuvajte strpljenje, analizirajte situaciju i prilagodite se najbolje što umete. To će vam doneti neočekivane prednosti!

ZDRAVLJE: Grlo vam je osetljivo u ovom periodu, pa povedite računa o tome da osnažite svoj imuni sistem, a i da ne govorite previše (naročito ne u ljutnji).

devica 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Ako niste zadovoljni u partnerskim odnosima, obratite se sebi, a ne partneru. U ovom periodu ćete biti u stanju da objektivno ocenite sopstvene slabosti, a jedna od njih je da umete da budete vrlo naporni i zahtevni. Obuzdajte svoju sitničavost. Slobodne Device bi mogle da sretnu nekog ko možda nije nov, ali je do sada prolazio nezapaženo – otkrićete da skromnost i neupadljivost ponekad kriju duboke vrednosti i vrline koje veoma cenite.

POSAO: U ovom periodu ozbiljno shvatite sve svoje zadatke i obaveze, da vam se ne bi desilo da propustite nešto važno, čemu niste poklonili dovoljno pažnje. To bi vas omelo u sprovođenju planova. Priliv kreativne energije bi mogao da vam poremeti fokus – zato i treba da držite pažnju na običnim stvarima.

ZDRAVLJE: Dobar period za Device – imate dovoljno energije i stabilnosti da iznesete sve napore. Ipak, povedite računa o sebi i osnažite svoj imunitet.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Ako osećate potrebu za promenom u partnerskim odnosima, dovoljno je da inspirišete voljenu osobu malim intervencijama u svom stilu i izgledu – promenite frizuru, obucite se drugačije, to će biti osvežavajuće. Slobodne Vage će se osećati izloženo kontroverznim situacijama i osećanjima – ali, sami ste ih kreirali, pa zato budite fleksibilni, ne pravite nikakve ključne poteze i imajte strpljenja (sami sa sobom, najviše).

POSAO: Bićete zauzeti više nego ranije, ali isplatiće vam se. Otvaraju se nove mogućnosti, a zaslužena priznanja stižu sa svih strana. Odložite poslovni put za neki pogodniji period i budite spremni da istrajnošću i temeljnim pristupom prevaziđete manje poteškoće.

ZDRAVLJE: U ovom periodu naglašeni su psihološki aspekti – morate pronaći uzorke koji pokreću mehanizme koji vam više nisu potrebni, da biste održali duhovnu ravnotežu i telesno zdravlje.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 6. mart   12. mart

LJUBAV: Dobar period u partnerskim odnosima – veoma ste privlačni i prosto blistate, a partner će to primetiti. Neće smetati ni ako se njegovo interesovanje probudi kroz malu (ali malu) dozu ljubomore. Slobodne Škorpije će zračiti magnetskom privlačnošću – niko vam ne može odoleti u ovom periodu, ali to ne znači da treba da odaberete nekog, samo da biste isprobavali svoju zavodljivost. Radije sačekajte pravu osobu.

POSAO: Imate prilike da u ovom periodu ponovo pokrenete ostvarenje nekog projekta koji je odavno na čekanju, ili da se usmerite ka ostvarenju svog sna, na konkretan način. Zvezde podržavaju vaše planove i nadanja.

ZDRAVLJE: Puni ste energije, ali brzo ćete je potrošiti u društvu toksičnih osoba – dakle, čuvajte svoj intimni prostor od uzurpatora, da biste sačuvali zdravlje i ravnotežu. 

Comments