rak21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Pred vama je jedan lep period. Mogli bi da dobijete ponudu za bolje radno mesto, ili honorarni posao. Ipak, budite oprezni kada nešto potpisujete ovih dana. Prijaće vam pažnja suprotnog pola, koja će biti česta. Bez obzira na to, nemojte da brzopleto ulazite u veze. Ako ste u vezi, popričajte sa partnerom o onome što vas muči, zato što ćete tako obnoviti bliskost.

lav21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Na poslovnom planu stvari vam se odvijaju polako, ali sa izvesnim uspehom. Ove nedelje bi moglo da vam se reši i neko pitanje vezano za državne institucije. Neko ko vam je podređen na poslu bi hteo da se svađa sa vama. Trudite se da to izbegnete. Slobodni Lavovi bi mogli da uđu u vezu sa nekim koga već poznaju, a zauzetima se “smeši” tajna veza.

devica21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Iako ste trenutno nezadovoljni načinom na koji se odrađuje posao, ovo nije vreme za bunt. Vaš perfekcionizam može da iskomplikuje komunikaciju sa kolegama, pa pokušajte da vodite računa sa kim pričate. U ovom periodu bi mogla da vam se približi osoba koju već poznajete, a to bi moglo da vam donese jedno prijatno iznenađenje. Device koje su u vezi će malo više gunđati u ovom periodu. Ako ste u tajnoj vezi, krajem nedelje bi mogli da budete otkriveni.

Comments