vaga21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

U ovom periodu ćete se osećati ugroženo na poslu i imaćete utisak da vas saradnici napadaju. Nemate razloga da sumnjate u svoje pozicije. Savetuje vam se da se u svemu držite svoje urođene taktičnosti. Moguć je manji finansijski izdatak. Ako ste slobodni mogli bi da upoznate nekoga kroz posao, u koga bi mogli da se ozbiljno zaljubite. Vage koje su u vezi tražiće od partnera da više vremena provodi sa njima, a on bi to mogao da okarakteriše kao posesivnost.

skorpija21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Već neko vreme osećate umor i želeli biste malo da usporite. Sa druge strane, ređaju vam se poslovne mogućnosti koje ne želite da propustite. Sve to će vam pojačati nervozu, koju bi mogli da prenesete i u ljubavni život. Partner bi to mogao da vam zameri, pa se trudite da posao ostavljate u kancelariji. Moguće su žestoke rasprave zbog toga, ali to je samo znak dubokih emocija koje gajite jedno prema drugom. Oni koji su slobodni mogli bi da upoznaju nekoga na putovanju u inostranstvo.

strelac21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Ove nedelje će vaša najveća briga biti finansijska situacija. Međutim, za većinu toga ste sami krivi. Neke povoljne stvari bi mogle da vam se dese i to zahvaljujući osobama na položaju. Slobodni Strelčevi će se ovih dana mnogo zabavljati, a na svakom koraku će moći da imaju priliku za avanturu. Mogle bi da se dogode i ponude za nešto ozbiljnije, ali im trenutno neće biti do toga. Oni koji su u vezi trebalo bi da prihvate dominantniji položaj partnera.

Comments