jarac21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

U ovom periodu pazite kome verujete i kome šta pričate na poslu. Neko bi mogao da izigra vaše poverenje. Potrudite se da završite započete projekte, kako bi mogli da počnete da radite na nekim novim stvarima koje bi mogle da vam donesu uspeh. Slobodne Jarčeve bi ove nedelje mogla da iznenadi pažnja nekih baš privlačnih ljudi. Takođe, mogli bi da upoznate nekoga na nekom skupu, ili događaju. Oni koji su u vezi uživaće u zajedničkim trenucima sa partnerom.

vodolija21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Na poslu ćete ovih dana doživeti neke prijatne trenutke. To će vas inspirisati da možda nešto promenite u svojoj kancelariji, oplemenjujući prostor sa nekim novim detaljima. Komunikacija vam je odlična sa osobama na položaju i ženama. Mogli bi da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati, obavljajući svakodnevne aktivnosti. Oni koji su u vezi konačno će da reše neke stvari vezane za partnera.

ribe21 Nedeljni horoskop: 16. maj   22. maj

Ovaj period je povoljan za poslovne susrete i nove projekte. Zato ga iskoristite na najbolji način. Poslovni i finansijski uspesi će se samo nizati. Slobodne Ribe bi mogle da upoznaju nekog kada se najmanje nadaju. Oni koji su u vezi žele više pažnje od partnera. To bi trebalo da kažu jasno i glasno, kao i sve drugo što im smeta. Sve to će jako povoljno uticati na odnos.

Olivera Denčić

Comments