ovan211111111111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Vi ste temeljni, ali nestručnost i manjak entuzijazma kod kolega izazvaće vam glavobolje i frustraciju. Neka vam praktičnost bude u prvom planu, naročito ako ste na rukovodećim pozicijama. Imaćete dvoumljenja da li da nekog od kolega doslovno kaznite ili da se na njegov rad požalite nadređenima. Određeni planovi biće na listi čekanja zbog novih, važnih projekata koji će iskrsnuti, pa ćete krajem sedmice biti preopterećeni papirologijom. U ljubavi vam smeta partnerova inertnost i dvoumljenje. Neodlučan je, ne zna šta hoće, šta neće, pa vam i ta njegova osobina stvara dodatnu frustraciju. Poželećete i da nešto raščistite u emotivnom odnosu i da na svađe stavite tačku. Slobodni će se odlučiti čak i na drastične promene kako bi potencijalnoj srodnoj duši pokazali da su ozbiljni u nameri da započnu kvalitetnu vezu.

bik111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Dogovori i pregovori biće ispoštovani i to će vas rasteretiti i olakšati vam dalje poslovanje. Na vama je da se dobro organizujete, a napredak i poboljšanje finansija biće vidljivi gotovo odmah. Nema potrebe da se brinete i sekirate, jer u vašem okruženju svi rade bez greške i posao se obavlja brzinom svetlosti. Rokovi su ispoštovani, ciljevi postignuti i zadovoljeni. Oni u vezi raspoloženi su za eksperimentisanje i imaju potrebu da se zabave sa partnerom. Euforični ste, pomalo čak i dosadni, ali naboj energije izbija iz vas i ne možete da se zaustavite. Slobodnima se udvaraju i mlađi i stariji, ne znate šta biste pre, pa pre nego što krenete u avanturu dobro razmislite kakve vas osobe istinski privlače i kave su njihove namere.

blizanci211111111111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Treba da menjate taktiku i bolje rasporedite svoju pažnju. Pod pritiskom ste jer vam drugi nameću svoje obaveze, ali ono što je njima hitno i bitno ne mora nužno da bude i vama. Polako menjajte svoju taktiku, ne prenagljujte, da ne biste nekog uvredili i pogoršali odose sa kolegama. Tačno je da ste angažovani na minimum dve pozicije, ali dobra organizovanost i uz malo truda sve ćete postići. Generalno, zadovoljni ste na poslu kao i finansijski, pa ćete rasterećeni pregurati ovu sedmicu. Slobodni žude za zauzetom osobom, ona vam je konstantno u mislima i pokušaćete sve da je osvojite svojim šarmom ali i prepredenošću. Vi sami ste skloni da upadate u ljubavne trouglove koje vam se nekako sami nameću. Zauzeti će postići dobru komunikaciju sa partnerom, a to će rezultirati i boljim odnosom u krevetu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments