rak211111111 111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Previše reagujete impulsivno, sve biste hteli odmah i sada. Promene koje će se dogoditi totalno će vas poremetiti pa ćete imati utisak da vam se tlo pomera pod nogama. Izvesne greške će se dogoditi, ali nema potrebe svima da se pravdate, nije sva krivnja do vas. I drugi su grešili pa zbog toga realizacija kasni. Ispoštujte zadate rokove, usmerite svu pažnju na prioritete i poslušajte savete iskusnijih kolega. Zauzeti imaće momenata kada će ih veza gušiti i poželeće da se osmahe. Ponekad je samoća lek za loše raspoloženje. Slobodni, pa vi suviše analizirate, preispitujete sebe umesto da slušate svoje srce i intuiciju.

lav211111111111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

U prošlom periodu pogrešno ste procenili osobe sa kojima sarađujete, pa sada plaćate danak toj grešci. Sve je moglo skupo da vas košta, ali ipak ste blizu da ispravite lošu odluku. Budite obazrivi kada su partnerstva u pitanju i sa osobama koje vam nude savete i pomoć. Odložite donošenje nekih vama bitnih odluka i umerenije rasporedite finanisje. Slobodni mogu sasvim slučajno da nalete na nekoga iz prošlosti. Ponovo ste počeli da maštate, ali ste obazrivi. Zauzeti planiraju krupne korake kao što je brak ili roditeljstvo.

devica211111111111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Vreme je da počnete da se sami zauzimate za sebe. Drugi vas neće nagraditi ako sami ne istaknete svoje kvalitete i vrednosti. Ne pokrećite nove projekte, dok stare ne završite. Novine se eventualno same nameću, ali su opet vezane za planove koje ste ranije napravili, a niste mogli da realizujete. Više napora ulažete da sve održite pod kontrolom. Finansijski deo je nestabilan. Novac će kasniti, ali će ga biti. Slobodne Device u ovom periodu žele vezu ali je i ne žele. Nekako ni sami ne znate šta biste tačno hteli, rastrzani ste na više strana i često ste depresivni. Zauzete iritiraju partnerovi postupci i tvrdoglavost. Nerazumevanje je obostrano, a vaše greške su veće nego što želite da priznate.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments