jarac211111211111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Nervozni ste zbog promena i noviteta, a ne bi bilo loše da smanjite troškove i ulaganja. Troškovi koji vas muče uglavnom su vezani za skorašnje putovanje na kome ste odrešili kesu. U radnom okruženju imate marljive i vredne osobe koje su spremne da vas posavetuju i da vam pomognu da prebrodite novonastalu krizu. Iskoristite te okolnosti na najbolji mogući način. Zauzeti previše drame, preopterećeni su svim i svačim i često započinju konflikte i svađe. Ništa vam nije po volji, durite se poput deteta, a očekujete da vam neko pruži maksimalan ugođaj. Slobodni imaju mogućnost da upoznaju vedru osobu na nekom putovanju.

vodolija211111421111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Često imate nerealna očekivanja, pa ni ova nedelja nije izuzetak. Niste baš prilagodljivi i kada vam nešto nije po volji i smeta vam, jasno svima stavljate do znanja. Ideje koje imate možete da zapišete, pošto će se izvesne okolnosti menjati, a planovi odlagati. Sve ovo može vas iscrpiti. Brinete oko finansija, ali je potrebno da i sami smanjite troškove. Slobodne Vodolije su veoma nežne, romantične i prvlače osobe slične njima. Idealna sedmica za početak nežne ljubavi kao iz romana. Zauzeti preuzimaju kontrolu u odnosu i njihove odluke partner će slepo slušati.

ribe211111221111111 Nedeljni horoskop: 10. oktobar – 16. oktobar

Nudiće vam se mogućnost za brzu zaradu. Samo bez impulsivnih reakcija. Može se pokazati ko vam je neprijatelj u poslovnom okruženju. U suštini vam nije loše. Slušajte svoje unutrašnje osećaje prilikom donošenja odluke. Zauzeti se usmeravaju na partnera i to ima efekta. Naglašene su strasti u odnosu. I vi sami prihvatate jedan kompromis, pa ćete prijatno iznenaditi voljenu osobu. Slobodni su trenutno nezadovoljni sobom, pa iz tog razloga nisu ni spremni da razmišljaju o ljubavi.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 Izvori fotografija: fwallpapers.com

Milena Stojanović

 

Comments