Ovan – Ove nedelje bićeš u punoj snazi, lupićeš šakom o sto i svima ćeš u lice reći šta misliš o njima. Večeras ti sledi jedno ludo pijanstvo, obavezno uzmi taksi.

ovan Nedeljni horoskop za prave muškarce

Bik – Plavuša koju si ispalio prošle nedelje planira da te ostavi sada za vikend. I dalje si dosadan i dalje si predvidiv, pokušaj makar jednom da učiniš pravu stvar!

bik Nedeljni horoskop za prave muškarce

Blizanci – Posveti se devojci bar jednom u životu. Nemoj biti toliki narcis, jer sve što radiš drugima vrlo brzo će ti se vratiti. Previše piva konzumiraš, pređi na neka finija pića.

juan betancourt by tom ford for tom ford for men skincare and grooming 3 728x1024 Nedeljni horoskop za prave muškarce

Rak – Večera uz sveće i skupa košulja juče su ti pomogle, ali večeras sigurno neće. Prestani da dosađuješ ljudima pričom o tome da si emotivac. CD Sergeja Ćetkovića ti se izlizao! Pogledi u tami su tako passé.

631 Nedeljni horoskop za prave muškarce

Lav – Pun si sebe, ali imaš i pravo na to. Uostalom kakav bi to bio Lav kada bi bio druačiji. Samo nastavi tako i vidimo se na piću!

lav Nedeljni horoskop za prave muškarce

Devica – Ne spominji šta si u horoskopu nikome. Da li si svestan da si od jutros oprao ruke bar 27 puta? Večeras te čeka vreli SMS flert. Pozdravi mamu!

devica Nedeljni horoskop za prave muškarce

Vaga – E, moj šmekeru, ja zaista ne znam zašto se ložim na tebe. Nemaš manire, ne poštuješ žene, nikad ne znaš šta hoćeš. Ove nedelje ćeš dobiti posao, pa bi mogao jednom i ti da platiš piće.

vaga Nedeljni horoskop za prave muškarce

Škorpija – Vi ste seks mašine. Pre večerašnjih avantura u krevetu ponesite paketić kondoma, ako ne želite da za devet meseci kupujete pelene.

skorpija Nedeljni horoskop za prave muškarce

Strelac – Kao i svaki vatreni znak, teško vas je obuzdati. Jedna brineta će vam se javiti početkom sledeće nedelje sa zanimljivim predlogom. Dobro razmotrite njenu ponudu, namere joj nisu čiste.

 Nedeljni horoskop za prave muškarce

Jarac – Znamo, ostavila te je devojka, nemoj da očajavaš naći ćeš ti bolju još večeras. Samo se mani filozofije i izađi u život.

jarac Nedeljni horoskop za prave muškarce

Vodolija – Vaš šešir jeste zanimljiv, kao i vaša pojava, ali idiotske izjave neće nikoga smuvati. Budite direktni i kažite šta osećate, podržavamo vas u tome.

matthew morrison shirtless details cover 03 Nedeljni horoskop za prave muškarce

Ribe – Iako si riba, dobar si frajer. A i ne ispoljavaš mnogo osećanja, sasvim si na mestu. Očekuju te veliki poslovni uspesi, izbegavaj seks u kancu.

brian shimansky Nedeljni horoskop za prave muškarce

Mila Veselinović

Comments