Nedelja. Oktobar. Hajde da razbijemo jesenju monotoniju zajedno! Svakodnevno posećujem veliki broj stranih blogova i sajtova. Ipak, malo je onih koji zaslužuju klik na zvezdicu u desnom gornjem uglu (markiranje u web pretraživaču).

Danas vam predstavljam tri super sajta:

A- A MINUTE AWAY FROM SNOWING

Adresa sajta: www.aminuteawayfromsnowing.com

Voleće ga: trendseterke, ljubitelji blogova, svetski putnici.

“A Minute Away From Snowing” je naziv bloga koji vodi Mišel Lo. Teme o kojima autorka piše tiču se lifestyle-a, putovanja, mode… Mišel Lo je i saradnica australijskog magazina “Vogue”. Njene tekstove možete pogledati ovde.  Neki od omiljenih postova su oni poput: saveta za pakovanje,  uređenja radnog prostora i vodiča kroz Englesku.  Na ovom online kutku svidela mi se jednostavnost u pisanju, dizajnu i pogledu na život.

A Minute Away From Snowing Nedeljni leksikon: Kinfolk, A Minute Away From Snowing i Camille Styles

C- CAMILLE STYLES

Adresa sajta: www.camillestyles.com

Voleće ga: romantične duše, oni koji vole da se lickaju i da kuvaju

“Camille Styles” je sajt prepun inspirativnih tekstova. Teme koje obrađuju mnogobrojne autorke bloga, na čelu sa urednicom Loren Smit Ford, su zabava, hrana i piće, lepota i stil, zdrav život…  Izbor tekstova je neobičan. Od onog šta da ukusno servirate za doručak, preko izbora savršenog tepiha do saveta o lepoti. Online magazin koji se lako čita.

camile stilles Nedeljni leksikon: Kinfolk, A Minute Away From Snowing i Camille Styles

K- KINFOLK

Adresa sajta: www.kinfolk.com

Voleće ga: umetnici, minimalisti, zaljubljenici u život.

“Kinfolk” je lifestyle magazin osnovan 2011. godine. Print izdanje izlazi četiri puta godišnje, a na sajtu svakodnevno možete uživati u sjajnim tekstovima. Sajt “Kinfolk” u okviru sebe sadrži i shop, odeljak za kratke filmovevodič kroz gradove… Pa tako vrlo lako možete preko ovog sajta iskusiti subotu u Čarlstonu (uključite zvučnike), napraviti tekilu skoknuti do Tokija. Priznajte – oduševio vas je, ja sam već zaljubljena.

Kinfolk Nedeljni leksikon: Kinfolk, A Minute Away From Snowing i Camille Styles

Do sledećeg bookmarka – bookmark this page! 

Jovana Katić

Comments