Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Advertisement

Kao što je i očekivano, u ovom ostvarenju ima svega: vitezi, device i kraljice, krvave bitke i opake spletke, kompleksni zapleti, fantastični kostimi sve na jednom mestu, upotpunjeno istorijskim podacima i sjajnim scenariom. Da, ostaviće te bez daha to je sasvim sigurno.
Serija “Pad viteza” zalazi duboko u tajni svet legendarnog bratstva ratnika monaha, i priča nam priču koja do sada nije bila u potpunosti ispričana. Vitezovi Templari bili su najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni red srednjeg veka zadužen za zaštitu najcenjenije hrišćanske relikvije – Svetog grala – i čuvanje razornih tajni, a ova serija ih prati od njihovih bitaka u Svetoj zemlji, do izdaje koja je naposletku dovela do njihovog tragičnog raspada.

“Pad viteza” govori o padu, progonu i spaljivanju vitezova templara za vreme vladavine francuskog kralja Filipa IV., 1307. godine, i kroz deset epizoda opčinjujuće uvlači gledaoce u svet srednjovekovne politike, manipulacije i ratovanja Vitezova Templara, uči nas i podseća na neke zaboravljene ili nesavladane lekcije istorije.

Priča počinje u vreme nakon pada grada Akra, poslednjeg uporišta Templara u Svetoj zemlji, gde je Sveti Gral zapravo i izgubljen. Radnja se nastavlja nakon mnogo godina, kada se pojavljuje trag koji ukazuje na novu lokaciju na kojoj bi Sveti gral mogao da se nalazi, i šalje Templare u misiju, predvođene hrabrim Landrijem (Tom Kalen). Posebno zanimljivo je i to da istaknuto mesto još jednom dobija prelepi jadranski grad, koji je očigledno zavladao malim ekranima – Dubrovnik, jer je produkcija smatrala da je ovaj King’s Landing neodoljiv i odgovara i njihovim potrebama.

Dinamično, osvežavajuće, istorijski utemeljeno, vizuelno savršeno… ukratko, “Pad viteza” je pravi izbor za praznične dane i zimske večeri pored ekrana.

View this post on Instagram

Join forces with the Pope and we eat all day ✝️🙏

A post shared by Knightfall (@knightfallshow) on

Želiš li da se upustiš u novu avanturu i prepustiš gledanju serija za praznike? Onda je pravi trenutak da se pretplatiš na HBO Go uslugu i da je prvih mesec dana korišćenja isprobaš POTPUNO BESPLATNO! Osim toga, svoje omiljene serije i filmove možeš gledati bilo kad i bilo gde – jer je HBO Go dostupan na svim uređajima – od Smart TV-a do telefona, a pored ovih naslova koje smo izdvojili čeka te preko 4000 sati porgrama! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Tea

Editors choice