Ukoliko volite da svaki detalj bude na mestu kada je reč o vašem izgledu, verujemo da vam se ne može desiti da izađete iz kuće, a da ne nalakirate nokte. Iako možda niko osim vas neće primetiti vaš manikir, vama je važno da i vaši nokti budu jednako doterani kao i vi jer – vi primećujete!

Ako vam je ponestalo ideja kako da ovog proleća ukrasite svoje nokte, mi vam dajemo nekoliko predloga koji će vas naročito oduševiti ukoliko volite diskretan, elegantan manikir koji samim tim odgovara svakoj prilici. Ko kaže da su samo šareni, upečatljivi nokti lepi i zanimljivi?

Za devojke koje su praktične savršen izbor će biti manikir u zlatnim ili nijansama boje ćilibara jer će se takvi nokti slagati uz sve odevne kombinacije. Malo diskretnog sjaja nije naodmet, a vaše ruke će izgledati prelepo i otmeno. Ukoliko želite da svoje nokte učinite još efektnijim, dodajte nekoliko srebrnih tračica i sa ponosom mašite prstićima!

nokti1 Neka vaši nokti ZABLISTAJU ovog proleća!

Čak i jednostavni lak za nokte možete učiniti upečatljivim ukoliko nokte uokvirite drugim bojama ili samo preko namažete lak sa šljokicama u drugoj boji. Osim toga, dobra ideja je da namažete lak u željenoj boji, a samo neki nokat pospete šljokicama koje se mogu kupiti u različitim bojama.

nokti2 Neka vaši nokti ZABLISTAJU ovog proleća!
Comments