Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ponekad ne shvatramo na koji način trujemo odnose koji su sasvim dobro počeli i u kojima se dobro osećamo. Razvijamo bliskost, prepuštanje, razumevanje, ali ispod površine se događa nešto što truje odnos i ostavlja posledice. Na taj način slaganje i bliskost koju uočavamo i održavamo na površini odnosa, postaju samo maska unutrašnjih previranja odnosa koji se ne hrani na pravi način.

Potiskujemo seksualni deo odnosa

U ubeđenju da seks nije tako važan, da je važnije da dobro funkcionišemo, da smo tolerantni, da razvijamo prijateljstvo i osećanje zajedništva, možemo da dođemo u situaciju da potpuno „deseksualizujemo“ partnera i da u njemu vidimo sve drugo – prijatelja, podršku, oslonac – osim ljubavnika i poželjne osobe sa kojom želimo da uživamo.

Thailand with bae @thepeckingorder 🤗

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Možda nas način života nagoni da se tako deseksualizujemo u odnosu, jer nemamo vremena, suviše je stresa, imamo decu – mnogo je faktora koji remete intimu i onda se dešava da nam je lakše da se ogradimo od seksualnosti, nego da se potrudimo da je održavamo.

Često mislimo da je u kompletan odnos potrebno ulagati više energije, da nam za održavanje seksualnog života treba više napora, ali to nije istina. Jer kad zapostavimo ovaj deo odnosa, pošto se samo bavimo rešavanjem problema na dnevnom nivou, dešava se da i jedno drugo počnemo da gledamo kao problem koji treba rešiti.

Editors choice