Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Konturisanje, 2019 edition: 4 koraka do prirodnog, a besprekornog tena

1/2

Pre svega, postoji samo jedna stvar koja ti dozvoljava da pronađeš odlične izgovore, a to je svest da si u toksičnoj vezi. Ako pri punoj svesti želiš da ostaneš sa nekim u čija osećanja nisi sigurna, ko te ne poštuje dovoljno, ko te kinji svojom nesigurnošću, dilemama i sumnjama, ko ima prava da ti priča da treba da bežiš i da se spasavaš?

Voliš ga

Moguće je voleti svog mučitelja svim srcem i dušom, brinuti se zbog njega i želeti mu sve najbolje. Mazohizam? Ma nemoj, a postoji neko bez dijagnoze? I ako, na kraju krajeva, nalaziš satisfakciju i pored svega što trpiš, ko ima prava da ti prebacuje da si bolesna i uvrnuta?

Seks je fantastičan

Bez ikakvog licemerja, fantastičan seks se ne postiže sa svakim i sa bilo kim. Ako ga imaš, verovatno vredi koji litar krvi, galon suza, parče džigerice, komad srca, raznošenje mozga… Ne zna svako šta znači izgubiti se u nečijim rukama, utopiti se u nečijem telu, priključiti se na nečiju energiju i provozati je do svemira.

On je tvoja srodna duša

Verovatno jeste. Možda imate neku karmičku priču koju morate da ispričate na najdramatičniji način, sa svim mogućim obrtima, doticanjem dna i uzletima do neba koje možete da iskreirate. Možda je tvom biću neophodno da ispije taj otrov do dna, jer samo tako može da opravda svoje postojanje. Ako postoji bajka u koju možeš da poveruješ celim srcem, to je ta.

Stvorili ste organsku povezanost

Kidanje takve veze je kao amputacija nekog uda ili donacija organa. Kad ostaneš bez nje, ostaješ bez jednog dela sebe, trajno. Ako ste se povezali na nivou pupčane vrpce, jedino prirodno je da odnos kulminira do trenutka kad se pupčana vrpca obmota oko vrata i preti da te udavi, ako je se ne oslobodiš. A možda i tada odlučiš da ćeš radije dozvoliti sebi da se ugušiš, nego da pokušaš da se oslobodiš.

Editors choice