Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ako osećate da vam je potrebno rasterećenje, moraćete da uložite mnogo energije i da naporno radite na stvaranju uslova za to rasterećenje – preuzmite sve moguće rizike u tom smislu, jer će posle četrdesete biti teže i sporije.

Apsolutno najvažnija stvar je da znate šta tačno želite. Dakle, stalno sebi postavljajte to pitanje. Ako nemate odgovor, ako ste u nedoumici, ne postižete jasnoću, samo nastavite. Postavljajte sebi to pitanje iznova i iznova i svaki put ćete se malo približiti odgovoru. Onog momenta kad vam je sve jasno, moći ćete da uradite ono što je potrebno i da ne uradite ono što je suvišno.

Nekoliko suštinskih životnih lekcija u susret četrdesetoj 2 e1583845655983 Nekoliko suštinskih životnih lekcija u susret četrdesetoj

Neki od vaših problema su nerešivi – ne pokušavjte da popravite sebe i da okajete grehove, nego prihvatite sebe i oprostite sebi. Angažujte druge za ono u čemu sami niste dobri, pa čak i kad se to tiče organizovanja vašeg vremena i pririteta.

Rešite se svega što vas ne raduje, ne angažuje i ne ispunjava. Veza i odnosa, mesta i stvari – ne treba vam ništa što vas truje i ispija vam energiju.

Još uvek imate vremena za sve – da sve srušite i počnete ispočetka, da gradite svoj život. Ali ako je to ono što želite da uradite, ono što morate da uradite da biste se oslobodili, da biste bili ono što jeste i pronašli radost i smisao života, ne oklevajte ni sekundu. Odmah srušite sve, rizikujte sve, odbacite sve – pa šta bude.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice