Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Psihijatar i stručnjak za bračne odnose, Frank Pittman, stekao je mnogo iskustva u praksi, radeći sa pojedincima i parovima koji varaju i pokušavaju da prevaziđu posledice prevare. Definisao je nekoliko tipičnih vrsta prevare, odnosno, razloga zbog kojih ljudi varaju – i muškarci i žene.

Slučajna prevara

Većina prevara se dešava slučajno – dogode se bez ikakvog predumišljaja i čak u suprotnosti sa uverenjima, odlukama i moralnim načelima osobe koja im podlegne. Jednostavno, pojavi se prilika i prevara se desi – u situaciji kad se neko napije, ponese ga atmosfera, ili je imao loš dan. Skoro svakome se može dogoditi slučajna prevara, iako je činjenica da su neke osobe sklonije tome da dovode sebe u vruće situacije i da onda ne odole.

Mlađi muškarci često varaju svoje devojke zato što se to uklapa u predstavu o tome šta znači biti “frajer” i šta se od njega očekuje.

Slučajna prevara u tandemu

Ono što se muškarcima takođe često dešava, jeste situaciona prevara u provodu sa prijateljem. Zajednički izlazak u kome se jedan od njih “obrušava” na prvu devojku koju zapazi (iako je oženjen i svestan toga šta radi) i u kome se dešava da ta devojka ima i drugaricu – ostatak scenarija zamislite sami. Kliše iz filmova, ali se događa. Onaj ko je izašao samo u nameri da provede vreme sa prijateljem, odjednom se nalazi u situaciji da prevari svoju partnerku i on to čini, jer ga je ponela atmosfera i jer ne može valjda pred prijateljem da ispadne papučić i šonja – zajedno su u toj avanturi.

Editors choice