Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Psihijatar i stručnjak za bračne odnose, Frank Pittman, stekao je mnogo iskustva u praksi, radeći sa pojedincima i parovima koji varaju i pokušavaju da prevaziđu posledice prevare. Definisao je nekoliko tipičnih vrsta prevare, odnosno, razloga zbog kojih ljudi varaju – i muškarci i žene.

Slučajna prevara

Većina prevara se dešava slučajno – dogode se bez ikakvog predumišljaja i čak u suprotnosti sa uverenjima, odlukama i moralnim načelima osobe koja im podlegne. Jednostavno, pojavi se prilika i prevara se desi – u situaciji kad se neko napije, ponese ga atmosfera, ili je imao loš dan. Skoro svakome se može dogoditi slučajna prevara, iako je činjenica da su neke osobe sklonije tome da dovode sebe u vruće situacije i da onda ne odole.

Mlađi muškarci često varaju svoje devojke zato što se to uklapa u predstavu o tome šta znači biti “frajer” i šta se od njega očekuje.

Slučajna prevara u tandemu

Ono što se muškarcima takođe često dešava, jeste situaciona prevara u provodu sa prijateljem. Zajednički izlazak u kome se jedan od njih “obrušava” na prvu devojku koju zapazi (iako je oženjen i svestan toga šta radi) i u kome se dešava da ta devojka ima i drugaricu – ostatak scenarija zamislite sami. Kliše iz filmova, ali se događa. Onaj ko je izašao samo u nameri da provede vreme sa prijateljem, odjednom se nalazi u situaciji da prevari svoju partnerku i on to čini, jer ga je ponela atmosfera i jer ne može valjda pred prijateljem da ispadne papučić i šonja – zajedno su u toj avanturi.

Editors choice