Žene mnogo pažnje posvećuju razmišljanju o tome šta muškarci žele u krevetu, umesto da više pažnje posvete tome da dečku, mužu, prijatelju, strancu u noći, komšiji ili već ne znam kome, direktno ili indirektno stave do znanja šta one žele, a šta ne. Čast izuzecima, većina muškaraca se često bezuspešno trudi da zadovolji žene, a mnoge žene se zarad ko zna čega foliraju da im je mozak eksplodirao od višestrukih orgazama o kojima su čitale da postoje.

Taj vrbopuc u komunikaciji je glavni krivac za to što neko ide ulicom i misli da je nenadmašni ljubavnik, dok mu se devojka kod kuće upinje da završi ono što je on započeo. Elem, nijedan muškarac ne voli da čuje da nije dobar ljubavnik, te tako svaki mora da zna šta to žene ne podnose u seksu:

Ne budite suviše brižni

Ne pitajte je da li nešto možete da uradite ili da probate. To nikako nije seksi i može da pokvari atmosferu. Budite hrabri i probajte da joj znacima pokažete šta je vaš sledeći potez. Dobar ljubavnik je vešt. On priča telom, reči mu nisu potrebne. Što opuštenije to bolje. Spontanost može inspirisati ženu da proba nešto što je mislila da nikad ne bi.

Slika 1 Ne razmisljajte previse pokvaricete akciju Nemoj da me pitaš šta treba da radiš

Ne razmišljajte previše, pokvarićete akciju

Nije to lutka na naduvavanje

Niko ne voli seks radi seksa. Okej možda je tačnije da žene ne vole uvek seks radi seksa, pogotovo ako je mehanički i bez strasti. Nemojte samo da odrađujete to kao neku obavezu i pod izgovorom dugo nismo ili ja baš sad moram. Žene to mrze i radije bi preskočile takvo iskustvo. Radije bi se predale apstinenciji ili druženju sa vibratorom nego da im seks liči na pranje veša. Ne može svaki put da bude ni nežno, ni ekstra strasno i sve je to razumljivo, ali ponekad dajte sve od sebe da to bude pravo vođenje ljubavi. Žene to jako pali. Takva praksa će vam se višestruko isplatiti.

Comments