U vezi ste, a ne pridaje ti zasluge koje se podrazumevaju? Tepa ti kuco, maco i šalje ljubavne poruke, ali sve skriveno. Ljubav u javnosti prestaje. Vreme je da uključiš alarm, a evo i kako da proveriš svoje sumnje. Ako ne vidiš razlog zbog kojeg bi mogao tako da se ponaša, širom otvori oči i obrati pažnju na sledeće stvari. Jesi li spremna za suočavanje?

Slika 1106 Nemoj da me zoveš ljubavi ako to ne osećaš

Napravi me jednom budalom - sram te bilo, napravi me drugi put - sram me bilo

Ne predstavlja te kao svoju devojku

Auuu, pa mora da si mnogo zgrešila? Šalu na stranu. Ovo nije samo prvi u nizu znakova, već i postupak koji može da povredi ženski pol, i to mnogo. Realno, red je i kulturno predstaviti osobu koju vodiš sa sobom, a tek devojku.

Ignoriše te u javnosti

Da pojasnim, ne obraća pažnju na tebe, ne pridaje ti dovoljno pažnje i poštovanja. Primeri za ovo bili bi da on hoda ispred tebe, ne drži te za ruku i ostale sitnice koje su nekad neprimetne.

Bez Facebook objava

“Ne mora ceo Facebook da zna da smo u vezi” – tipična rečenica kao znak broj tri. Odjednom, Facebook prestaje da bude sfera njegovog interesovanja, smorio ga je, a što je veća ironija, pre ste se stalno dopisivali na istoj mreži ili možda čak tako i spojili. Prava laž. Devojke, vreme je da neko dobije zahtev za vezu.

Uvek bira zabačena mesta za sastanak

Mesta koja nikada nisi posećivala, on ti pokazuje. Razmisli, ne postoji li drugi razlog od onog koji on tebi servira? A obično svi govore isto, kako bi voleli da nas izvode tamo gde nikada nismo bile.

Stalno te zove kući

Biće vremena za kuću, na početku veze ste i pravi je trenutak da posetite najbolja mesta u gradu. Slobodno ga stavi na ovaj test.

Gleda u telefon

Na sastanku ste, a on ne ispušta svoj telefon. Umesto da u njegovoj ruci bude tvoja ruka, on se zanima tek da mu prođe vreme. Saspi mu u lice situaciju u kojoj se nalazite.

Ne želi da upozna tvoje prijatelje

Nezainteresovan je za grupna druženja, nevoljno ide na piće sa drugim parovima, a stalno otkazuje viđanje sa tvojim drugaricama. Deluje čudno, zar ne?

Ne pada mu na pamet da te predstavi drugovima

Jako ružno s njegove strane i ovo je siguran razlog da nije u potpunosti zaljubljen u tebe.

Ukoliko prepoznaješ neki od navedenih znakova, dečka za ruku i na nekom javnom mestu da popričate o tome šta njemu kod tebe smeta.

Izvor fotografija: weheartit.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments