Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

1/2

Dan zaljubljenih se približava, neke “drma” euforija zbog poklona, a neki su totalno ravnodušni, da ne kažem zgroženi. Sve u svemu, mišljenja su jako podeljena. Ako si solo, sigurna sam da tvrdiš kako je ovo najnebitniji dan ikada, ali znam, bila sam tamo, i te kako bi ti prijala ruža ili bombonjera. Koliko god da mnogi, u vezama, ovaj “praznik” ne doživljaju kao takav, uvek se nekako ipak provuče sitnica kojom će se ovaj dan obeležiti. Poklon iznenađenja, buket cveća, ili čokolada, sjajan su znak pažnje koji god dan da je u pitanju.

Ipak, postoji bezbroj lepih načina da proslaviš Dan zaljubljenih, jer ipak tog dana osećanja su obavezna, sasvim je u redu da sve što osećate izjavite i da obeležite vašu ljubav.

Ukoliko vam je romantična večera previše kliše, razmislite o jednostavnom odlasku u bioskop, jer dan je kao i svaki drugi, ali imate ekstra razlog da se zabavite, uživate, a i potrošite novac. U nastavku ti otkrivamo još par ideja kako da proslaviš ovaj (ne)običan dan.

Kuvanje

Ukoliko vam je izlazak iz kuće nepotreban, željni ste doma i odmora, razmislite o tome da jednostavno ostanete kod kuće. Kako bi ovo veče učinili malo interesantnijim odlučite se za kuvanje i raspodelite svoja zaduženja u kuhinji. Ti budi ta koja će spremati večeru, a on desert. Nemoj se opterećivati, ako nisi nadarena za kuvanje, neka ti to bude izazov u kome ćete se sigurno zabaviti.

toa heftiba QINqBMYEGyc unsplash e1581076051370 (Ne)obični načini da proslaviš Dan zaljubljenih

Degustacija vina

Savršen razlog da se naoružate vinom, puno vina… Proslava vam je totalno passé, ali ipak uradite nešto. Dok ispijate vino, rugaćete se ovom “smešnom” prazniku.

theme photos mR lv G7XCY unsplash e1581076214976 (Ne)obični načini da proslaviš Dan zaljubljenih

Editors choice