Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Dan zaljubljenih se približava, neke “drma” euforija zbog poklona, a neki su totalno ravnodušni, da ne kažem zgroženi. Sve u svemu, mišljenja su jako podeljena. Ako si solo, sigurna sam da tvrdiš kako je ovo najnebitniji dan ikada, ali znam, bila sam tamo, i te kako bi ti prijala ruža ili bombonjera. Koliko god da mnogi, u vezama, ovaj “praznik” ne doživljaju kao takav, uvek se nekako ipak provuče sitnica kojom će se ovaj dan obeležiti. Poklon iznenađenja, buket cveća, ili čokolada, sjajan su znak pažnje koji god dan da je u pitanju.

Ipak, postoji bezbroj lepih načina da proslaviš Dan zaljubljenih, jer ipak tog dana osećanja su obavezna, sasvim je u redu da sve što osećate izjavite i da obeležite vašu ljubav.

Ukoliko vam je romantična večera previše kliše, razmislite o jednostavnom odlasku u bioskop, jer dan je kao i svaki drugi, ali imate ekstra razlog da se zabavite, uživate, a i potrošite novac. U nastavku ti otkrivamo još par ideja kako da proslaviš ovaj (ne)običan dan.

Kuvanje

Ukoliko vam je izlazak iz kuće nepotreban, željni ste doma i odmora, razmislite o tome da jednostavno ostanete kod kuće. Kako bi ovo veče učinili malo interesantnijim odlučite se za kuvanje i raspodelite svoja zaduženja u kuhinji. Ti budi ta koja će spremati večeru, a on desert. Nemoj se opterećivati, ako nisi nadarena za kuvanje, neka ti to bude izazov u kome ćete se sigurno zabaviti.

toa heftiba QINqBMYEGyc unsplash e1581076051370 (Ne)obični načini da proslaviš Dan zaljubljenih

Degustacija vina

Savršen razlog da se naoružate vinom, puno vina… Proslava vam je totalno passé, ali ipak uradite nešto. Dok ispijate vino, rugaćete se ovom “smešnom” prazniku.

theme photos mR lv G7XCY unsplash e1581076214976 (Ne)obični načini da proslaviš Dan zaljubljenih

Editors choice