SLIKA 2 Neodoljiva cica godine

Zanosna Helen Miren (Helen Mirren) proglašena je za najzgodniju javnu ličnost 2011. godine. Definitivno ova dama je upravo svojim oblinama i zasenila širu javnost. Čini se da je vreme lepotica sa bujnim poprsjem i savršeno izvajanom guzom prošlo, pa su na ceni ipak drugi atributi.

Helen je prema nedavno objavljenoj anketi proglašena ne samo za najzgodniju već i za najlepšu žensku slavnu ličnost. Ova diva je iza sebe ostavila starlete poput Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), Čeril Kol (Cheryl Cole), Keli Bruk (Kelly Brook), Kejt Vinslet (Kate Winslet) i druge lepotice.

SLIKA 1 Neodoljiva cica godine

Anketa je pokazala da sa godinama ova dama izgleda sve mlađe i lepše. Nije to samo zbog tananog struka i zategnutog tela, već do prirodne lepote, stila, harizme, kulture, vaspitanja, otmenosti, šarma, pa i stava prema obožavaocima. Gospođa Miren i do dana današnjeg u svojim filmovima i glumačkim dostignućima pokazuje profesionalnost, odgovornost, lakoću i najvažnije lepotu obavljanja posla kojim se bavi. Ovaj seks-simbol je još šezdesetih godina idealizovao prirodnu lepotu i raskošne obline što potvrđuju uzdasi koji se čuju prilikom gledanja fotografija ove lepotice u bikiniju.

Takođe, pored nje, “večnim lepoticama“ se smatraju i Kristin Skot Tomas (Kristin Scott Thomas), Meril Strip (Meryl Streep) i naravno nezaobilazna Sofija Loren (Sophia Loren).

SLIKA 4 Neodoljiva cica godine

Čini mi se da je jednom prilikom izrečena domišljata i poprilično istinita tvrdnja da postoji razlika između zgodnih žena i lepotica, jer ove prve imaju vek trajanja, a lepotice traju večno.

Svakako, Helen је zaslužila obe titule, jer ona sa razlogom odiše trajnom lepotom, a ne samo trenutnom privlačnošću. Nadamo se da će tako i ostati!


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel).

Comments