Ako išta dobro može da se kaže povodom toga što je kraj leta blizu (još uvek ovo ne želimo da prihvatimo) i da nam stiže “nova” godina (da se razumemo, život delimo na pre i posle odmora), onda je to činjenica da jesen označava i početak nove TV sezone! Serije se vraćaju na male ekrane, a za one koij su “navučeni” na ovaj tip zabave, preveliki izbor novih serija može učiniti da se osetimo izgubljeno!

Za koju se odlučiti? Tu smo da ponudimo odgovor na ovo pitanje!

Ako je suditi prema kritikama, najavama i trejleru, evo jedne koja odmah ide na našu #MustWatch listu, a premijeru će doživeti već za par dana – 4. septembra na Fox Life kanalu, a zove se “Prevaranti”.

Serija 1 Nepredvidiva i beskrajno zabavna: Nova serija koju nećeš želeti da propustiš!

Zaplet? Ezra Blum radi u firmi svojih roditelja i novopečeni je mladoženja koji je ludo zaljubljen u svoju suprugu Evu.

Ili je bar bio: “Eva” je zapravo Medi – zavodljiva prevarantkinja sa jedinstvenom metodom iskorišćavanja žrtava koje ništa ne sumnjaju. Menjajući svoju ličnost, ona navodi muškarce (ali i žene) da se zaljube u nju, udaje se za njih, a zatim nestaje s njihovim novcem i dovoljno kompromitujućih podataka da osigura da se nikad ne obrate policiji.

Serija 3 Nepredvidiva i beskrajno zabavna: Nova serija koju nećeš želeti da propustiš!

Njena prevara uspeva bez greške, ali tu dolazi do zanimljive prekretnice! Njene poslednje žrtve Ezra, Ričard i Džuls shvataju da moraju udružiti snage kako bi je pronašli, ali da bi je uhvatili moraju i sami da ovladaju umetnošću prevare.

Comments