Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Imaš priliku da shvatiš šta želiš, a da to nije povezano sa drugom osobom i tiče se samo tebe. Ne moraš ni zbog koga da praviš kompromise i da se prilagođavaš. Sloboda deluje tako da se osećaš dezorijentisano i to je neprijatno – nemaš za šta da se uhvatiš i nemaš opravdanja da ne učiniš stvari koje želiš, a ne usuđuješ se. Jer sad više ne moraš da se suočavaš se njegovim negodovanjem, ili ignorisanjem i nedostatkom podrške.

Kad osećaš intenzivno da ti partner nedostaje i blagonaklona si prema vašem odnosu, sećajući se samo dobrih stvari, nešto u tebi ti govori da si patetična i uplašena i da to što ti nedostaje uopšte nije bolje od ovog što sada imaš. Da li bi se stvarno vratila u vezu u kojoj nisi imala sebe, koja je podrivala tvoje samopouzdanje i samosvest pomišlju da bolje i nije za tebe i da je to sve dokle ćeš dospeti u nekom odnosu?

Učiš da se družiš sa sobom, a tvoji odnosi sa prijateljima i porodicom se produbljuju i intenziviraju – ranije nisi imala vremena ni za sebe, ni za njih. Da li bi se radije vratila u čauru veze, ili bi ipak da ostaneš na slobodi i da vidiš šta će se iščauriti iz tebe.

Pomalo izlaziš iz zone komfora, rizikuješ, zalažeš se, stvari se pokreću, neka vrata se otvaraju i stalno imaš tremu i pitaš se da li si dovoljno dobra i šta ćeš ako ne uspeš – i svesna si da se nikada ne bi usudila da imalo rizikuješ da si ostala u toj vezi (on bi se već postarao da te obeshrabri, makar indirektno).

Učiš da sama sebe utešiš, da se osloniš na sebe, da se suočavaš sa svojim strahovima i mrakovima i shvataš da ti bivši nije bio od pomoći u tome ni dok ste bili zajedno, jedino te je tešila činjenica da imaš partnera, da nisi sama. A sada, kad si sama, to izgleda kao nešto najbolje što je moglo da ti se desi.

Izvor fotografija: instagram.com/aubreebellephotography

Brankica Milošević

Editors choice