Osećanja prema novom partneru su na početku gotovo uvek uzbudljiva, ali strast i zaljubljenost ne ukazuju na to da ste našli svoju srodnu dušu. Kad prvi period prođe, a vi i dalje pronalazite kako ste duboko i radosno povezani na mnogo načina, možete govoriti o ljubavi. Da gajite ljubav prema svojoj srodnoj duši, ukazuju ovi obični, neromantični znaci, među kojima su neki zapravo baš romantični.

– Zabavno vam je da zajedno radite dosadne stvari, kao što su odlazak u poštu, apoteku, prodavnicu, plaćanje računa, odlazak kod lekara. Sve što radite zajedno ima neki dublji smisao, zato što to radite zajedno.

– Više volite da jedete sendviče pred televizorom sa svojim dragim, nego da večerate u fensi restoranu. Bolje se provodite sami u dnevnoj sobi, nego negde gde treba da vodite računa kako se ponašate.

– Jedna od vaših omiljenih stvari je to što sa njim jedete onako kao što jedete kad ste sami, ne razmišljajući o tome da li ste proždrljivi i musavi i da treba da izgledate slatko i dopadljivo dok jedete.

Još vam je slađi kad ga gledate dok spava, otvorenih usta, opuštenog lica, sa izniklom bradom i čupavom kosom.

– Volite da se doterate, naravno. Ali vaše kućno izdanje je njegovo omiljeno. Trenerke, šljampave majice, nemarno podignuta kosa. I on je vama najlepši u trenerci i majici.

srodna dusa 3 Neromantični (i poneki romantičan) znak da ste našli srodnu dušu
Comments