#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Kompanija Nestlé Adriatik svoje najmlađe potrošače povela je u nezaboravnu avanturu i posetu najslađem mestu u Srbiji – fabrici Nestlé sladoleda. Priliku da vide kako se prave sladoledi, da ih probaju i učestvuju u brojnim aktivnostima i igrama, imali su mališani koji su pronašli Nestlé Zlatne karte u dečijim sladoledima.

Animacije u Staroj Pazovi 2 Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Više od 200 gostiju fabrike sladoleda u Staroj Pazovi, uz našeg poznatog pozorišnog glumca Srđana Ivanovića, posetilo je proizvodni pogon u kome se prave sladoledi, a najmlađi su imali priliku da se igraju na pet kontinenata Čarobnog sveta – Pirulo jungly, Sunđer Bob, Nesquik, Cipiripi i Pirulo Watermelon.

CIPIRIPI kontinent 1 Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

“Sezoni sladoleda uglavnom se najviše raduju najmlađi, zato je kompanija Nestlé odlučila da ove godine malim ljubiteljima ledene poslastice omogući nezaboravno leto. Poseta fabrici sladoleda u Staroj Pazovi samo je jedno u nizu iznenađenja koje je kompanija Nestlé spremila za svoje potrošače”, izjavio je Mileta Popov, direktor fabrike Nestlé sladoleda.

Mileta Popov direktor fabrike sladoleda u Staroj Pazovi Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Na svakom od kontinenata koji su napravljeni posebno za ovu priliku i inspirisani najpopularnijim dečijim sladoledima, mališane su dočekale zanimljive igrice i aktivacije, a imali su i priliku da se druže u zamku na naduvavanje i učestvuju u kreativnoj radionici. Roditelji su se zabavljali igrajući stoni fudbal te su pored zabavnog sadržaja od Aleksandre Malešević, Nestlé nutricionistkinje, imali priliku da saznaju praktične savete o tome kako uticati na formiranje pravilnih prehrambenih navika kod svoje dece.

Srđan Ivanović voditelj programa Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Najvažnije iznenađenje za sve ljubitelje sladoleda ove godine svakako su snižene cene ledene poslastice, a mališani će moći da uživaju u sladoledima koji su svojim nutritivnim sastavom prilagođeni njihovom uzrastu, čiji asortiman čine i Sunđer Bob u kombinaciji banane i čokolade, voćni slatko-kiselkasti Pirulo Lollipop, prepoznatljivi Cipiripi ukus u vafel čašici.

Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi za ovu godinu planira izvoz više od tri miliona litara različitih sladoleda, a najtraženiji sladoled koji kompanija proizvodi u fabrici u Staroj Pazovi je Pirulo Watermelon – sladoled koji je osmislio lokalni marketing tim, sa ukusom koji definitivno osvaja Evropu i za sada se izvozi u sedam evropskih zemalja.

Editors choice