Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Kompanija Nestlé Adriatik svoje najmlađe potrošače povela je u nezaboravnu avanturu i posetu najslađem mestu u Srbiji – fabrici Nestlé sladoleda. Priliku da vide kako se prave sladoledi, da ih probaju i učestvuju u brojnim aktivnostima i igrama, imali su mališani koji su pronašli Nestlé Zlatne karte u dečijim sladoledima.

Animacije u Staroj Pazovi 2 Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Više od 200 gostiju fabrike sladoleda u Staroj Pazovi, uz našeg poznatog pozorišnog glumca Srđana Ivanovića, posetilo je proizvodni pogon u kome se prave sladoledi, a najmlađi su imali priliku da se igraju na pet kontinenata Čarobnog sveta – Pirulo jungly, Sunđer Bob, Nesquik, Cipiripi i Pirulo Watermelon.

CIPIRIPI kontinent 1 Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

“Sezoni sladoleda uglavnom se najviše raduju najmlađi, zato je kompanija Nestlé odlučila da ove godine malim ljubiteljima ledene poslastice omogući nezaboravno leto. Poseta fabrici sladoleda u Staroj Pazovi samo je jedno u nizu iznenađenja koje je kompanija Nestlé spremila za svoje potrošače”, izjavio je Mileta Popov, direktor fabrike Nestlé sladoleda.

Mileta Popov direktor fabrike sladoleda u Staroj Pazovi Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Na svakom od kontinenata koji su napravljeni posebno za ovu priliku i inspirisani najpopularnijim dečijim sladoledima, mališane su dočekale zanimljive igrice i aktivacije, a imali su i priliku da se druže u zamku na naduvavanje i učestvuju u kreativnoj radionici. Roditelji su se zabavljali igrajući stoni fudbal te su pored zabavnog sadržaja od Aleksandre Malešević, Nestlé nutricionistkinje, imali priliku da saznaju praktične savete o tome kako uticati na formiranje pravilnih prehrambenih navika kod svoje dece.

Srđan Ivanović voditelj programa Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Najvažnije iznenađenje za sve ljubitelje sladoleda ove godine svakako su snižene cene ledene poslastice, a mališani će moći da uživaju u sladoledima koji su svojim nutritivnim sastavom prilagođeni njihovom uzrastu, čiji asortiman čine i Sunđer Bob u kombinaciji banane i čokolade, voćni slatko-kiselkasti Pirulo Lollipop, prepoznatljivi Cipiripi ukus u vafel čašici.

Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi za ovu godinu planira izvoz više od tri miliona litara različitih sladoleda, a najtraženiji sladoled koji kompanija proizvodi u fabrici u Staroj Pazovi je Pirulo Watermelon – sladoled koji je osmislio lokalni marketing tim, sa ukusom koji definitivno osvaja Evropu i za sada se izvozi u sedam evropskih zemalja.

Editors choice