Kompanija Nestlé Adriatik svoje najmlađe potrošače povela je u nezaboravnu avanturu i posetu najslađem mestu u Srbiji – fabrici Nestlé sladoleda. Priliku da vide kako se prave sladoledi, da ih probaju i učestvuju u brojnim aktivnostima i igrama, imali su mališani koji su pronašli Nestlé Zlatne karte u dečijim sladoledima.

Animacije u Staroj Pazovi 2 Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Više od 200 gostiju fabrike sladoleda u Staroj Pazovi, uz našeg poznatog pozorišnog glumca Srđana Ivanovića, posetilo je proizvodni pogon u kome se prave sladoledi, a najmlađi su imali priliku da se igraju na pet kontinenata Čarobnog sveta – Pirulo jungly, Sunđer Bob, Nesquik, Cipiripi i Pirulo Watermelon.

CIPIRIPI kontinent 1 Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

“Sezoni sladoleda uglavnom se najviše raduju najmlađi, zato je kompanija Nestlé odlučila da ove godine malim ljubiteljima ledene poslastice omogući nezaboravno leto. Poseta fabrici sladoleda u Staroj Pazovi samo je jedno u nizu iznenađenja koje je kompanija Nestlé spremila za svoje potrošače”, izjavio je Mileta Popov, direktor fabrike Nestlé sladoleda.

Mileta Popov direktor fabrike sladoleda u Staroj Pazovi Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Na svakom od kontinenata koji su napravljeni posebno za ovu priliku i inspirisani najpopularnijim dečijim sladoledima, mališane su dočekale zanimljive igrice i aktivacije, a imali su i priliku da se druže u zamku na naduvavanje i učestvuju u kreativnoj radionici. Roditelji su se zabavljali igrajući stoni fudbal te su pored zabavnog sadržaja od Aleksandre Malešević, Nestlé nutricionistkinje, imali priliku da saznaju praktične savete o tome kako uticati na formiranje pravilnih prehrambenih navika kod svoje dece.

Srđan Ivanović voditelj programa Nestlé Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Najvažnije iznenađenje za sve ljubitelje sladoleda ove godine svakako su snižene cene ledene poslastice, a mališani će moći da uživaju u sladoledima koji su svojim nutritivnim sastavom prilagođeni njihovom uzrastu, čiji asortiman čine i Sunđer Bob u kombinaciji banane i čokolade, voćni slatko-kiselkasti Pirulo Lollipop, prepoznatljivi Cipiripi ukus u vafel čašici.

Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi za ovu godinu planira izvoz više od tri miliona litara različitih sladoleda, a najtraženiji sladoled koji kompanija proizvodi u fabrici u Staroj Pazovi je Pirulo Watermelon – sladoled koji je osmislio lokalni marketing tim, sa ukusom koji definitivno osvaja Evropu i za sada se izvozi u sedam evropskih zemalja.

Comments