A ako se ne našminkate i imate prljavu kosu, oni ni to neće uzeti za zlo. Prosto njima prija da s vremena na vreme vide da ste osoba od krvi i mesa, a ne da uvek idete sa tri sloja pudera i sveže isfrizirane.

Znoj je muškarcima takođe veoma seksi. Tako da ako se, recimo, preznojite u teretani i neprijatno vam je, jer znoj bukvalno kaplje sa vas, a svi u sali vas pohotno gledaju – sad znate zašto. Vaše znojavo telo ih asocira na divlji seks, a gledajući vas kako se preznojavate dok teško dišete na traci kod njih razvija ionako bujnu maštu.

Ljubavni horoskop za februar Devica 4 Neuobičajene stvari na koje se likovi lože

Kada se sagnete da uzmete nešto, njih to asocira na pozu za seks, kada vam je kosa čupava i vezana u neobaveznu punđu, to ih asocira na to kako biste izgledali posle seksa, kada ste u trenerci i širokoj majici izašli da bacite đubre, oni razmišljaju o tome kako ste baš sad ustali nakon što ste celu noć imali seks!

Tako da muški mozak pronalazi seks i tamo gde ga nema, te verujte, te štikle i minići često vam nisu potrebni da biste privukli njihovu pažnju.


Lenka Gatić

Comments