Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Kad pogrešiš sa novcem (potrošiš više nego što je bilo potrebno, uložiš ga u nešto što se ne isplati, uletiš u kredit…) prebacuješ sebi, nerviraš se što si ispala glupa i naivna i na kraju preboliš – to je samo novac. Isplatićeš dug, sledeći put ćeš znati bolje, pokušaćeš da ne budeš impulsivna. Novac se okreće, ponekad si na gubitku tamo gde si mislila da ćeš uštedeti, ponekad naiđe neočekivani dobitak, novac dolazi i odlazi. Ali, investiranje novca možeš da kontrolišeš, a pogrešne investicije te nauče oprezu. Pa, nema razloga da sa takvim stavom ne pristupaš i promašenim emotivnim investicijama.

Dešava se. Zapališ se, zainteresuješ, poveruješ. Ponekad se ne desi ništa, ponekad prestane da se dešava taman kad si pomislila da je počelo, a ponekad potraje neko vreme, dok otrkiješ da ti osećanja nisu uzvraćena.

Sva tri slučaja su bolna, frustrirajuća i – promašena. Ipak, najteže je povući se i preusmeriti svoju pogrešnu investiciju u ovom trećem.

View this post on Instagram

It's GIVEAWAY time with @castleryau ☺️ – Since setting up a physical shop, our home became quite empty and we were able to separate the antique shop and home in a way Christian and I had never really known before. So I am EXCITED to share with you some furniture pieces we found that are timeless, comfortable, functional and stylistically can fit into or adapt to many interior spaces and environments! The winner will receive @castleryau’s Wayne Armchair which is featured here and is also my personal favourite 🙂 – To enter is simple, just follow either @castleryau or @castleryus and tag 3 friends who inspire you – It can be in their sense of style, personality or lifestyle – anything about them that inspires you really 😊. The Giveaway ends on the 15th of Dec and is open to Australian and US residents! (Winner announced – @kijaro )#home #castlery #interior #giveaway #photography #portrait #art #australia

A post shared by Elle-May (@ellemaywatson) on

Sviđa ti se neko i vrlo ti je lako da zamisliš kako bi to bilo među vama. Imate neku komunikaciju, možda i flertujete – ili barem ti flertuješ. Ne propuštaš priliku da mu uputiš neki duhovit komentar, da mu se osmehneš, pokreneš komunikaciju… Osećaš da on ne reaguje onako kako bi reagovao neko ko je zaista zainteresovan – uljudan je, čak prijateljski raspoložen, ali distanca je evidentna. Na putu si da investiraš emocije u projekat osuđen na neuspeh. Šta da radiš? Skrati sebi muke. Možeš beskonačno da se nadaš obilazeći oko njega, kao mačka oko vrele kaše, možeš da mu se udvaraš, da diskretno i uporno napadaš njegove zidove i nadaš se da će popustiti. I dok vreme prolazi, a on ljubazno ne popušta, ti ćeš se sasvim zaljubiti i postati očajna. Pre nego što se to desi, raščisti stvari. Pitaj ga. Pristojno, ljubazno i neposredno. Reci mu da ti se sviđa i da bi volela da budeš sa njim, ako je zainteresovan. E sad, neki muškarci će pokušavati da odbiju, a da ne deluje kao da odbijaju, a nekima će laknuti što mogu da se izjasne (i da ti skrate muke). Ovi drugi su dostojniji poštovanja, pa će ti zbog toga biti i teže i lakše – teže što nemaš prilike da bliže upoznaš nekog prema kome već imaš neka osećanja i poštuješ ga, a lakše, jer ćeš tačno znati na čemu si. Oni neće slati pomešane signale i držati te u lažnoj nadi. Sa tim je moguće pomiriti se – naprosto nisi njegov tip, ne sviđaš mu se (iako možda ima sasvim dobro mišljenje o tebi), prihvatiš to i ideš dalje. Sačuvaš samopoštovanje, jer nije došlo do izdaje i povređivanja – osim što se nije ostvarilo ono što si ti želela. Malo ćeš žaliti zbog toga, ali proći će, čim sretneš nekog ko jasno pokazuje da mu se sviđaš i da je zainteresovan.

Editors choice