Musicology Barcaffè Sessions, serija koncerata koja će se odvijati do maja 2017. u klubu Bitefartcafe, uspešno je startovala 5. i 6. oktobra, prvim koncertom londonskih pionira esid džeza The Brand New Heavies.

Ako je istina da se “dan po jutru” poznaje, onda je koncert ovih neumornih londonskih legendi bio idealan početak Musicology Barcaffè Sessions, koji je sinoć okupio istinske ljubitelje kvalitetnog zvuka pod jednim univerzumom kluba Bitefartcafe. Koncert je simbolično započeo pesmom “Never stop“, na čije prve tonove je prisutna publika već zaigrala. Čitavim koncertom nastavila se uzavrela atmosfera, dok su se ređali dobro poznati hitovi Dream on Dreamer, Brother Sister, Universe. Ovom muzičkom uživanju, doprineo je i glavni partner festivala Barcaffè, vrhunska mešavina kafe i sinonim za savršenu šoljicu espresso uživanja, koja je stvorena da nam svima ulepša dan. Punoćom i bogatstvom ukusa savršenog espressa uz odličnu muziku ulepšao je gostima veče koji uživali svim čulima.

005 Bitefartcafe Beograd 06 10 2016 photo by Aleksandar Zec New Heavies oduševio energičnim nastupom

Gosti prva dva koncerta Musicology Barcaffè Sessions serijala su se uverili u posebnost muzičkog iskustva u klubu kao što je Bitefartcafe, gde svaki posetilac može savršeno da vidi i čuje izvođača i uživa u intimnom doživljaju.

006 Bitefartcafe Beograd 06 10 2016 photo by Aleksandar Zec New Heavies oduševio energičnim nastupom

Već dve nedelje nakon koncerata Brand New Heavies, ljubitelji fada će u sklopu Musicology Barcaffè Sessions imati priliku da čuju jednu od najcenjenijih fadistkinja današnjice, Kristinu Branko, koja će nastupiti 25. i 26. oktobra u klubu Bitefartcafe. Ostali izvođači koji će prodefilovati istom binom u sklopu ove koncertne serije su Jose James, Hindi Zahra, Gregory Porter i Meshell Ndegeocello, a sve informacije se nalaze na sajtu festivala. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets. Prateći miris savršenog espressa, sve novosti i posebne pogodnosti čekaju Barcaffèfanove na Facebook stranici BarcafféEspressoSrbija.

007 Bitefartcafe Beograd 06 10 2016 photo by Aleksandar Zec New Heavies oduševio energičnim nastupom
Comments