HAIM – Now I’m In It

Naše omiljene tri sestre iz benda HAIM su objavile singl Now I’m In It. Lagani jesenji hit koji će ti se brzo uvući u uši će ti biti jedna od omiljenih pesama za slušati ove jeseni. Jedan jako lep singl koji je naslednik letnjeg jama Summer Girl. 

Normani & 21 Savage – Motivation (Savage Remix)

Singl prvenac Normani je dobio remix verziju, na kojoj se nalazi reper 21 Savage. Verzija ove numere sa njim je malo veće osveženje, iako moramo priznati da nam je originalna verzija ipak za nijansu draža. Sada je možda već vreme da Normani objavi naredni singl.

Pitbull, Britney Spears & Marc Anthony – I Feel So Free With You

Iako je trebao da bude objavljen singl I Feel So Free With You još prošlog leta, ove nedelje je procureo na interent. U pitanju je saradnja između Pitbulla, Britney Spears Marc Anthonyja. Ovo je jedan klasičan komercijalni letnji hit koji je radio friendly, a ni dan danas još uvek nije poznato zašto ovaj singl nije objavljen. Pretpostavlja se da je zbog povlačenja Britney iz medija i njenih porodičnih i zdravstvenih problema.

Sigala – We Got Love (Feat. Ella Henderson)

Najnoviji ultimativno komercijalni radio friendly singl Sigale je urađen u saradnji sa nekadašnjom takmičarkom X-Factor UK-a, Ellom Henderson. U pitanju je numera We Got Love, a ovo je sigurno nešto što će se slušati na radiu duži vremenski period nakon što se na istom nađe jako brzo. Svakako, veoma cool numera.

Bastille & Alessia Cara – Another Place

Još jedna lepa saradnja nam dolazi od bena Bastille Alessia Care. Singl Another Place se nalazi na albumu ovog benda koji je objavljen u junu mesecu, ali je ova numera svakako više jesenja pesma nego letnja. Lagan hit koji ćeš sigurno slušati na repatu.

Mariah Carey – Merry Christmas (Deluxe Anniversary Edition)

Mariah Carey slavi čak dvadeset i pet godina od objavljivanja svog prvog Christmas albuma sa specijalnim deluxe izdanjem u koje je spojila svoja oba praznična albuma. Ovo je godina kada bi hit singl All I Want For Christmas Is You mogao biti devetnaesti broj jedan singl ove pevačice na Billboard Hot 100 listi s obzirom da je prošlog Božića srušio Spotify streaming rekord i dostigao mesto broj tri na ovoj listi. Vreme je za početi uživati u prazničnoj muzici.

dvsn – No Cryin (feat. Future)

RnB duo dvsn je objavio singl No cryin’ u saradnji sa reperom Future. Još jedan lagan RnB singl koji je skroz kul da bi se pronašao na tvojoj plejlisti.

Comments