Labrinth – Where The Wild Things

Nakon što je uradio soundtrack album za seriju Euphoria, britanski artist Labrinth je posvetio se malo više svojoj ličnoj muzici, stoga smo dobili singl Where The Wild Things. Prilično tipičan singl za njega koji je jako lep i budući radio hit zasigurno.

La Roux – International Woman Of Leisure

La Roux je objavila svoj najnoviji singl International Woman of Leisure. Ovo je prvi singl njenog albuma Supervision koji će biti objavljen u februaru naredne godine. Ova pevačica nam ovog puta donosi nov i svež zvuk na muzičku scenu što je zaista divno.

Gordana Marković – U tišini

Početak ove godine za Gordanu Marković je označio iskorak u samostalnu muzičku karijeru i predstavljanje prvog autorskog materijala. Nakon uspešnih singlova Što smo naučili i Učini što moraš, ova talentovana zagrebačka muzičarka predstavlja svoj treći po redu autorski singl – U tišini, zajedno s pratećim spotom, delom snimljenim u bajkovitom okruženju Čogrljevog jezera.

BONUS – MUSIC VIDEOS:

Sabrina Claudio – Take One To The Head

Sabrina Claudio nastavlja da promoviše svoj drugi studijski album sa spotom za numeru Take One To The Head. Još jedan jako jednostavan i efektan vizual je pun pogodak za ovu pevačicu.

Ava Max – Freaking Me Out

Ava Max je objavila spot za numeru Freaking Me Out, kako bi dodatno promovisala svoj novi singl. Ovo je jedan sasvim solidan spot za pesmu koja još uvek nije postala hit.

Tove Lo – Mistaken

Još jedan live performans Tove Lo je snimljen za VEVO, a pevačica je izvela numeru sa svog novog albuma Mistaken. 

Halsey – Graveyard (Live on The Ellen Show)

Pevačica Halsey ne prestaje da promoviše svoj novi singl Graveyard, pa je stoga nastupila u showu Ellen Degeneres. Jedan zaista jako lep nastup koji je oduševio publiku.

Kesha – Raising Hell (Jimmy Kimmel Live!)

Kesha je sa Big Freediom izvela njihov singl Raising Hell uživo u emisiji Jimmy Kimmela. Jedan prilično klasičan nastup za Kimmelov show koji je urađen u vidu “koncerta” gde je publika skakala pevajući novi hit pevačice.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/dualipa

Jovan Žihlavski

Comments