Ponovo je došao red na našu rubriku New Music Fridaygde ćemo ti svake nedelje predstavljati nove pesme iz muzičke industrije koje ćeš sigurno dodati na svoju plejlistu.

Ako ti je muzika koju već slušaš pomalo dosadila, na pravom si mestu, upravo ćemo te sprovesti kroz to šta je to novo izašlo što će se vrteti gde god da kreneš.

KYGO & Rita Ora – Carry On

Britanska pop zvezda Rita Ora je udružila snage sa poznatim DJ/producentom Kygom kako bi uradili traku Carry On. Pesma će se naći na soundtracku za film Pokémon: Detective Pikachu. Ova traka će sigurno biti jedan od hitova leta koji će se neprestano vrteti na radiju.

Dinah Jane – Dinah Jane 1

Bivša članica benda Fifth Harmony, Dinah Jane je objavila svoj prvi EP da zagreje svoje fanove dok sprema svoj prvi studijski album. EP se sastoji iz tri pesme pod nazivima Heard it all Before, Pass me by Fix it. Dinah navodno nije htela da objavi ovaj EP nego da sačuva pesme za album, međutim, muzički mogul LA Reid ju je ubedio u suprotno.

Daddy Yankee + Katy Perry Feat. Snow – Con Calma (Remix)

Nakon uspeha Daddy Yankeea sa singlom Con Calma, na remixovanu verziju ove pesme je uskočila Katy Perry. Da li će ovo biti novi Despacito za Daddyja? Ostaje nam da vidimo. Ali jedno je sigurno, ova pesma vas tera da igrate.

Comments