Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

2/3

Madonna & Maluma -Medellín

Pop kraljica se vraća na svoj tron sa novim singlom Medellín koji je saradnja sa španskim pevačem Malumom. Ova pesma ujedno najavljuje četrnaesti studijski album Madonne koji izlazi 14. juna i nosi naziv Madame X. Traku je producirao Mirwais uz pomoć pevačice lično. Mirwais je poznat po radu sa ovom zvezdom na njenim albumima kao što su Music, American Life, Confessions on a Dancefloor Celebration.

SZA, The Weeknd, Travis Scott – Power is Power

Usred jeka poslednje sezone Game Of Thrones, postaje još veći hype kada je u pitanju soundtrack ove sezone. Album pod nazivom For the Throne: Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones će biti zvanično objavljen 26. aprila, a nakon što smo dobili pesme od Maren Morris The Lumineers, ovog petka je stigla i traka Power is Power koja je saradnja između najjačih imena R’n’B i Hip-Hop scene – SZA, The Weeknd Travis Scott.

Chris Brown, Nicki Minaj, G-Eazy – Wobble Up

Chris Brown ne staje sa izdavanjem nove muzike. Nakon objave singla Back to Love, ove nedelje je na repertoaru single Wobble Up. Na ovoj traci mu asistiraju Nicki Minaj G-Eazy. Ova R’n’B traka je sigurno nešto u čemu ćeš uživati dok se spremaš za grad ovog vikenda.

Lizzo – Cuz I Love You

Reperka Lizzo je danas objavila svoj treći studijski album. Na albumu se nalazi čak jedanaest pesama, a kompletan rad ove zvezde je kritički veoma dobro prihvaćen pa je dobio ocenu 85/100 na Metacriticu.

Editors choice