Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

2/3

Madonna & Maluma -Medellín

Pop kraljica se vraća na svoj tron sa novim singlom Medellín koji je saradnja sa španskim pevačem Malumom. Ova pesma ujedno najavljuje četrnaesti studijski album Madonne koji izlazi 14. juna i nosi naziv Madame X. Traku je producirao Mirwais uz pomoć pevačice lično. Mirwais je poznat po radu sa ovom zvezdom na njenim albumima kao što su Music, American Life, Confessions on a Dancefloor Celebration.

SZA, The Weeknd, Travis Scott – Power is Power

Usred jeka poslednje sezone Game Of Thrones, postaje još veći hype kada je u pitanju soundtrack ove sezone. Album pod nazivom For the Throne: Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones će biti zvanično objavljen 26. aprila, a nakon što smo dobili pesme od Maren Morris The Lumineers, ovog petka je stigla i traka Power is Power koja je saradnja između najjačih imena R’n’B i Hip-Hop scene – SZA, The Weeknd Travis Scott.

Chris Brown, Nicki Minaj, G-Eazy – Wobble Up

Chris Brown ne staje sa izdavanjem nove muzike. Nakon objave singla Back to Love, ove nedelje je na repertoaru single Wobble Up. Na ovoj traci mu asistiraju Nicki Minaj G-Eazy. Ova R’n’B traka je sigurno nešto u čemu ćeš uživati dok se spremaš za grad ovog vikenda.

Lizzo – Cuz I Love You

Reperka Lizzo je danas objavila svoj treći studijski album. Na albumu se nalazi čak jedanaest pesama, a kompletan rad ove zvezde je kritički veoma dobro prihvaćen pa je dobio ocenu 85/100 na Metacriticu.

Editors choice