Becky G, Maluma – La Respuesta

Nova traka latino dua je nešto što će vam sigurno zadržati pažnju. Ovo nije prva saradnja ova dva latino izviđača, do sada su sarađivali i na pesmi Mala Mia, gde im se bila pridružila i brazliska zvezda Anitta. Pesmu La Raspuesta je producirao Edgar Barrera.

Bebe Rexha – Last Hurrah (David Guetta Remix)

Dok Bebe Rexha promoviše svoj poslednji singl Last Hurrah, koji je privukao pažnju slušalaca još kad je objavljen 15. februara, ovog petka je dobio remix verziju koju je radio ni manje ni više francuski DJ koji je megapopularan – David Guetta. Obavezno čekirajte ovu verziju pesme.

TYGA – Goddamn

Novi singl repera TYGA je nešto što je već potencijalni hit leta. Beat koji će vas naterati da đuskate dok pijuckate koktele na plaži. Pesmu je producirao D.A. Doman koji je zaslužan za već nekoliko pesama ove zvezde kao što su Dip, Taste Swish.

Carly Rae Jepsen – Julien

Julien je četvrti zvanični singl Carly Rae Jepsen sa njenog četvrtog studijskog albuma Dedicated koji izlazi 17. maja. Pesmu je producirao Kyle Shearer, a pesma je čisto pop savršenstvo. Ukoliko si fan pop muzike, ovo je prava stvar za tebe.

Kehlani – RPG (Feat. 6LACK)

Najnoviji singl novopečene mame Kehlani je najfiniji R’n’B zvuk koji smo čuli u poslednjih nekoliko godina. Soft produkcija daedaePIVOT uz kombinaciju njenog glasa i “šlag na tortu” je reper 6LACK. Pesma je ujedno i četvrti promo singl njenog trećeg mixtapea While We Wait koji je objavljen 22. februara.

Offset – Clout (Feat. Cardi B)

Trenutno jedan od najpoznatijih parova Hollywooda su zasigurno reper sastava Migos – Offset i njegova baby mama Cardi B. Singl Clout sa solo debi albuma ovog repera je saradnja između ovog para. Spot za pesmu je izuzetno provokativan, i dominiraju jake boje koje drže pažnju gledaoca, a rap traka koju je producirao Southside, nalazi se na albumu Father of 4 koji je objavljen 22. februara.

——–

Naslovna fotografija: instagram.com/madonna

Jovan Žihlavski

Comments