Došao je i taj trenutak u nedelji kada se prepuštamo novim muzičkim ritmovima uz pomoć #NewMusicFriday rubrike!

Prošle nedelje smo slušali hit letnji singl Hot Girl Summer koji je objavila Megan Thee Stallion u saradnji sa Nicki Minaj Ty Dolla $ignom, novi singl Katy Perry nas je prijatno iznenadio, kao i nove pesme Lane Del Rey, dok ove nedelje slušamo prvi zvanični singl sa prvog albuma Normani, kao i najnoviji singl dolazećeg albuma Taylor Swift – Lover, a i Miley Cyrus je objavila pesmu gde peva o svom odnosu sa uskoro bivšim mužem Liam HemsworthomTu je i mnogo toga novog što ti se može potencijalno svideti.

Osim nove muzike, tu je i nekoliko novih spotova koje bi trebalo da čekiraš.

NORMANI – Motivation

Bivša članica benda Fifth Harmony je napokon objavila svoj solo singl koji najavljuje njen prvi studijski album koji bi trebao biti objavljen do kraja godine. Singl Motivation je pop-rnb numera sa svim elementima zagarantovanog hita. Pesmu su radili sigurni hitmejkeri kao što su Max Martin, Ariana Grande dok je za produkciju bio zadužen Ilya. Napokon smo dobili solo Normani numeru koju već obožavamo!

Taylor Swift – Lover

Četvrti singl albuma Lover nosi isti naziv kao i sam album, a Taylor Swift nas je oduševila ovom baladom. Nestrpljivo čekamo sledeći petak kada će album konačno biti objavljen, a do tada uživamo u ovoj numeri koja je prefantastična. Još jednom Taylor dokazuje da je jedan od najopasnijih tekstopisaca u muzičkoj industriji.

Miley Cyrus – Slide Away

Koliko su popularne break-up pesme, setite se samo globalnog uspeha Adele koju je raskid proslavio kroz njen album 21. Ovog puta, finalni raskid Miley Cyrus sa Liam Hemsworthom je izražen u pesmi Slide Away, gde peva o tome kako više nema sedamnaest godina, kao pre deset godina kada se ovaj par prvi put upustio u svoju ljubavnu romansu. Za sve nas koji smo jako tužni zbog ovog raskida, ova pesma je jako ozbiljan udarac, i nikako nas ne ostavlja ravnodušnim.

Swae Lee – Sextasy / Won’t be late Feat. Drake

Vremenom smo svi postali veliki fanovi repera Swae Lee, koji je jedan od najtraženijih u muzičkoj industriji trenutno. Osim što sarađuje sa zvezdama poput Madonne Miley Cyrus, on je objavio svoja dva nova singla. Solo singl Sextasy je čista seksualna pesma kojih nam je iskreno nedostajalo dugo na muzičkoj sceni, dok je pesma Won’t Be Late urađena u vidu saradnje sa reperom Drakeom i ujedno zagarantovani hit, zbog zaraznog beata u muzici ove numere.

Jorja Smith – Be Honest (Feat. Burna Boy)

Nakon uspeha njenog prvog studijskog albuma, Jorja Smith nam se vraća na muzičku scenu sa singlom Be Honest koji je urađen u vidu saradnje sa Burna Boyom. Savršena letnja numera sa sve popularnijim afričkim ritmovima u muzici u kombinaciji sa glasom ove pevačice je sve što nam je bilo potrebno, bez da smo znali da nam je i bilo potrebno.

Sam Smith – How Do You Sleep? (Acoustic)

Osim što obožavamo novi singl Sam Smitha koji nosi naziv How do you sleep?, on je odlučio da nas obraduje i akustičnom verzijom ove pesme. Čak i akustična verzija koja je u kombinaciji samo sa gitarom nas je načisto oduševila i ne možemo ponovo da prestanemo da klikćemo repeat dugme.

ROSALÍA & Ozuna – Yo x Ti, Tu x Mi

Osim što je revolucionarnaROSALÍA ne prestaje da ređa hit za hitom. Najnoviji singl Yo x Ti, Tu x Mi je snimila u saradnji sa reperom Ozunom, a nama se mnogo sviđa ova numera moramo priznati. Muzika koja malo podseća na kultni Disney hit Under the Sea zbog pozadinskih beatova je sve što nam je bilo potrebno ovog petka, uz naravno taj divan španski jezik koji svi volimo.

Charli XCX – Cross You Out (Feat. Sky Ferreira)

Charli XCX ostaje verna synth-pop zvuku koji je bio megapopularan osamdesetih i devedesetih, a ovog petka objavljuje svoju novu saradnju sa pevačicom Sky Ferreira. Pesma Cross You Out će se takođe naći na novom albumu Charli, koji će biti objavljen 13. septembra i nosi simbolično naziv Charli.

Comments